Μαλού Κυριακοπούλου: «Θέλω να δω μια ολοκληρωμένη δουλειά μου στα δισκοπωλεία»
Showbiz

Μαλού Κυριακοπούλου: «Θέλω να δω μια ολοκληρωμένη δουλειά μου στα δισκοπωλεία»

Σε λίγο καιρό η Μαλού Κυριακοπούλου θα μπορεί να κρατά στα χέρια της και το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της και αυτό είναι κάτι που και χαρούμενη την κάνει και εντέλει της αξίζει. 

«Περιμένω εδώ και καιρό το πρώτο άλμπουμ μου. Θέλω να δω μια ολοκληρωμένη δουλειά μου στα δισκοπωλεία, θεωρώ πως πλέον έχω βρει το σωστό υλικό για τον δίσκο μου. θα 'χει τραγούδια και άλλων συνθετών, αλλά και ένα δικό μου», εξηγεί στο Πρώτο Θέμα.

Στο μεσοδιάστημα η Μαλού συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα και να μαζεύει πολύτιμες εμπειρίες με τις εμφανίσεις της στις λεγόμενες μεγάλες πίστες αλλά και σε χαμηλότερου προφίλ και λιγότερο μαζικά κλαμπ.

«Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις με τον Γιώργο Σαμπάνη και σε λίγες ημέρες ξεκινάμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκομαι διαρκώς σε κίνηση. Παράλληλα με τις εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες ταδδεύω με την μπάντα μου στην περιφέρεια και παίζουμε σε μικρότερους χώρους. Είναι πιο ζεστό το κοινό εκτός Αθηνών, ίσως επειδή έχει μεγαλύτερη λαχτάρα να δει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, Είναι βέβαια μια κουραστική διαδικασία. Σήμερα μπορεί να είσαι στην Αλεξανδρούπολη και την επομένη στην Κύπρο. Οταν πρωτοξεκίνησα είχα άγχος προτού βγω στη σκηνή. Αλλά το ξεπέρασα μόλις έμαθα πώς λειτουργούν τα πράγματα. Από εκεί που ήμουν ένα κορίτσι που τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά στην Καλαμάτα με ένα σκαμπό και μια κιθάρα, βρέθηκα σε κάτι άλλο, άγνωστο, μεγάλο. Πλέον μπορώ να πω ότι μου αρέσουν περισσότερο τα μεγάλα μαγαζιά, Σε παρασύρει πολλές φορές ο παλμός του κόσμου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved