Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το YFSF έχει μεγάλη διαφορά με άλλα προγράμματα»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Το YFSF έχει μεγάλη διαφορά με άλλα προγράμματα»

Πόσο ήταν το άγχος στην έναρξη του YFSF και τι δυσκόλεψε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στον Τζάστιν Μπίμπερ; 

«Νομίζω το άγχος ήταν ότι για πρώτη φορά κάνω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Πάντως, παρ' όλα αυτά με χαροποίησε πολύ που το κοινό με υποστήριξε από το πρώτο live και το ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν ότι, ενώ εγώ ήμουν αγχωμένος -και όταν είσαι αγχωμένος χρειάζεσαι ένα ξέσπασμα, π. χ. ένα χορευτικό ξέσπασμα- Μπιμπερ ήταν στατικός. Είχε ελάχιστες κινήσεις και κρίθηκε όλο παιχνίδι στη λεπτομέρεια. Και τώρα Μέριλιν Μάνσον» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος φαίνεται να κυνηγάει της προκλήσεις.

«Τρελαίνομαι να δοκιμάζω κάτι νέο, αυτό μου δίνει ζωή. Η υποκριτική έχει αυτή την ιδιότητα, το να παίρνεις ρόλους χωρίς να πληρώνεις το κόστος, και εμένα μου αρέσει όλη αυτή η διαδικασία. Για παράδειγμα, τον Μέριλιν Μάνσον, τον οποίο κάποιοι δεν τον ακούνε καθόλου, τώρα θα τον ακούσουν και μπορεί να τον χειροκροτήσουν, ενώ υπό άλλες συνθήκες θα έκλειναν την τηλεόραση, γιατί τώρα είναι κάτι διαφορετικό, μια μίμηση»

-Τι σε τράβηξε στο «YFSF»;

«Είναι η τρίτη χρονιά που μου προτάθηκε. Τα προηγούμενα χρόνια είχα πολλές δουλειές, είχα και το «Ταμάμ» που δεν είχε ολοκληρωθεί.,, Το σκεφτόμουν, αλλά με τράβηξε το ότι είναι ένα σόου με μουσική και η μουσική ενώνει τον κόσμο. Έχει μεγάλη διαφορά με άλλα προγράμματα, γιατί τα περισσότερα είναι ανταγωνιστικά. Αυτο είναι κάτι διαφορετικό. Στο τέλος όλοι νικάμε, όλοι έχουμε καταφέρει κάτι και όλοι περνάμε καλά. Δεν υπάρχει. αποχώρηση ούτε διχόνοια κι αυτό μου αρέσει πολύ. Είναι ουσιαστικά σαν ένα πάρτι, στο οποίο περνάνε καλά φίλοι και γνωστοί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved