Κώστας Κρομμύδας: «Η συνεργασία αυτή με πάει ψηλότερα…»
Showbiz

Κώστας Κρομμύδας: «Η συνεργασία αυτή με πάει ψηλότερα…»

Η συμμετοχή του Κώστα Κρομμύδα στην σειρά The Durrels ήταν μια σημαντική επιτυχία για εκείνον. 

«Η σειρά είναι η βιογραφία της οικογένειας του Τζέραλντ Ντάρελ, ο οποίος εγραψε το ομώνυμο βιβλίο. Αφορά στην ιστορία της οικογένειάς του, όταν πεθαίνει ξαφνικά ο πατέρας του και η μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αποφασίζει το 1935 να πάρει τα τέσσερα παιδιά της και να εγκατασταθεί στην Κέρκυρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτή την παραγωγή, η οποία με πάει σκάλες ψηλότερα βάζοντας τη στο βιογραφικό μου» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Πώς έγινε η πρώτη επαφή;
«Η εταιρία που πραγματοποιεί το κάστινγκ στην Ελλάδα μου ζήτησε να κάνω ένα δοκιμαστικό για ένα ρόλο και συγκεκριμένα γι' αυτόν του αστυνομικού. Με είδαν, τους άρεσα και συμφωνήσαμε. Στην αρχή είχατε πει να συμμετέχω μόνο σε ένα επεισόδιο, όμως, πήγε πολύ καλά και έτσι θα κάνω τουλάχιστον τρία με τέσσερα επεισόδια. Υποδύομαι τον αστυνομικό, διευθυντή της Κέρκυρας και για τις ανάγκες του ρόλου θα αφήσω και μουστάκι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή μου σε αυτά το σίριαλ.»

-Ανέφερες κάποια στιγμή ότι πήγες στην Αγγλία.

«Πήγα γιατί στην Αγγλία κάναμε την προβα των ρούχων, καθώς και πρόβα για το ρολο μου. Περιττό να πω ότι ήταν όλα πληρωμένα, μιλάμε για άψογο επαγγελματισμό. Η σειρά έχει 7,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, έχει πουληθεί ήδη σε 40 χώρες και πρόκειται για ένα φαινόμενο με την έννοια πως, εκτός των άλλων, διαφημίζει πολύ την Κέρκυρα. Πολλοί θέλουν να πάνε διακοπές στο νησί εξαιτίας της πρώτης σεζόν της σειράς, που γυρίστηκε και παίχτηκε πέρυσι. Τώρα γυρίζεται η δεύτερη, ενώ εγώ παίζω στην τρίτη και τα γυρίσματα έχουν γίνει κυρίως στην Κέρκυρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved