Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για τον παιδοκτόνο: «Έπνιξε το κοριτσάκι του γιατί του ήταν βάρος»
Showbiz

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για τον παιδοκτόνο: «Έπνιξε το κοριτσάκι του γιατί του ήταν βάρος»

Κραυγή αγανάκτησης από τη Νένα Χρονοπούλου για τον στραγγαλισμό της εξάχρονης Στέλλας, ενός παιδιού με αναπηρία, από τον ίδιο τον πατέρα της.

«Μόλις άκουσα πως το μικρό αγγελούδι είχε κινητικά προβλήματα το μυαλό μου άρχισε να κάνει κι άλλες σκέψεις. Τα παιδιά του ήταν δύο, αλλά το αγοράκι δεν το πείραξε. Το κοριτσάκι το έπνιξε δίχως δεύτερη σκέψη, με τέτοια ανατριχιαστική ευκολία, που προσωπικά δεν με πείθει πως του προέκυψε εκείνη τη μοιραία στιγμή» τόνισε στην Espresso.

«Ήταν ενοχλητική η Στελλίτσα για εκείνον. Ήταν παιδί με δυσκολίες. Χρειαζόταν ιδιαίτερη φροντίδα και αβάσταχτα έξοδα. Είχε πολλαπλές απαιτήσεις η ζωούλα της, αλλά το πιθανότερο για εκείνον είναι πως δεν είχε μέλλον. Ήταν βάρος...»

Ο αποτροπιασμός της πρωταγωνίστριας και συγγραφέως για όσα συνέβησαν δεν έχει τελειωμό. Το μυαλό της τρέχει στην απελπισμένη μητέρα. Αν και δεν γνωρίζονται, τις δένει η αγάπη για τα παιδιά τους. «Άφησε το παιδί της ζωντανό για να πάει στο νοσοκομείο και, πριν ακόμα γυρίσει στο σπίτι της, το βρήκαν πεταμένο στα σκουπίδια, νεκρό. Αυτή είναι η αλήθεια που όλες εμείς οι μαμάδες παιδιών ΑμεΑ φοβόμαστε: Τι θα γίνουν τα παιδιά μας όταν εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε εκεί. Ηταν και αυτή μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες, ήταν και αυτή τελικά ολομόναχη» αποκάλυψε η Νένα, που δεν διστάζει κι αυτή τη φορά να γίνει καταγγελτική: «Το κράτος μας πού είναι; Ποια θα είναι η τιμωρία του ανελέητου αγγελοκτόνου; Πόσα παιδιά ακόμα θα φύγουν με ολέθριο τρόπο γιατί κάποιος “ντρέπεται” που είναι γονιός τους; Βγάλτε τα παιδιά σας έξω στην κοινωνία, αγαπήστε τα και να είστε σίγουροι πως θα γίνουν πολύ καλύτερα στην υγεία τους, γιατί η αγάπη είναι ο κορυφαίος γιατρός! Δεν είναι μιάσματα. Το παιδί σου δεν διάλεξε την αναπηρία του. Αν σε κάνει να ντρέπεσαι, τότε είσαι “ελάχιστος” και δεν αξίζει να είσαι γονιός του. Η ντροπή που νιώθεις για το παιδί σου ΑμεΑ είναι προσωπική σου αναπηρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved