Κωνσταντίνος Ρήγος: «Το So you think you can dance είναι για μένα μια ανοιχτή οντισιόν»
Showbiz

Κωνσταντίνος Ρήγος: «Το So you think you can dance είναι για μένα μια ανοιχτή οντισιόν»

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι στην κριτική επιτροπή του So you think you can dance και μέσα από αυτό το show βρήκε την ευκαιρία ν’ ανακαλύψει νέα ταλέντα. 

«Επειδή δεν έχω εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση, έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα και αν θα μπορούσα να το κάνω. Θεώρησα ότι επειδή είναι ένα σόου που καταπιάνεται με τον χορό, για μένα θα μπορούσε να λειτουργήσει παράλληλα σαν μια ανοιχτή οντισιόν μέσα από την οποία μπορώ να επιλέγω χορευτές για την παράσταση που ετοιμάζω για του χρόνου. Για ποιο λόγο να μη γίνει δημόσια αυτό; Και να μην πω δημόσια κάποια πράγματα που πρέπει να ακουστούν για τον χορό; Έτσι δέχτηκα την πρόταση να είμαι στην επιτροπή. Τελικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί είδα χορευτές που με ενδιέφεραν, είδα την ανάγκη των νέων να δείξουν αυτό που κάνουν, είδα ενδιαφέρουσες προσωπικότητες» εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Η γνώμη των άλλων με ενδιαφέρει πάντα και φιλτραρισμένη με βοηθάει ή μου είναι αδιάφορη. Καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του, αρκεί να μην προέρχεται από κακόβουλα κίνητρα. Από τη γνώμη οποιουδήποτε μπορεί να πάρεις είτε κάτι χρήσιμο, είτε κάτι που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Φιλτράρεις ό,τι ακούς. Η τηλεόραση μπορεί να σε κάνει λίγο πιο αναγνωρίσιμο. Αν με ενδιέφερε αυτό, θα το, είχα κάνει εδώ και καιρό. Δεν κερδίζω ή χάνω κάτι μέσα από την τηλεόραση. Ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Από την άλλη δεν είμαι ένας απόμακρος δημιουργός, είμαι πολύ ενταγμένος και ενεργός στην κοινωνία και στα πράγματα που συμβαίνουν. Δεν νομίζω ότι έχει να μου αποδομήσει κάτι η τηλεόραση. Είμαι ακριβής σε αυτά που λέω και κάνω και τα υποστηρίζω. Πάντα υπάρχει άγχος στην τηλεόραση. Είναι μεγάλη η ευθύνη για το τι θα πεις. Μπορεί να επηρεάσει, να στενοχωρήσει, να δημιουργήσει μια κατάσταση. Κι εγώ όταν πέρασα οντισιόν στην Κρατική Σχολή Χορού, με απέρριψαν όλοι. Και με πέρασαν μόνο στην τελευταία φάση, επειδή ήταν καλός ο αυτοσχεδιασμός μου. Από μια μεγάλη απόρριψη ξεκίνησα. Στην πραγματικότητα δεν είχα τις βάσεις για να είμαι χορευτής. Η απόρριψη μπορεί να σου κάνει πολύ κακό, αλλά μπορεί να σου κάνει και μεγάλο καλό. Να επαναπροσδιορίσεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Στην περίπτωση μου λειτούργησε θετικά. Το 'βαλα πείσμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved