Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έκανα τη διαφήμιση αυτή, τη γουστάρω, τη στήριξα, την πιστεύω»
Showbiz

Λευτέρης Γκιωνάκης: «Έκανα τη διαφήμιση αυτή, τη γουστάρω, τη στήριξα, την πιστεύω»

Μετά από 10 χρόνια πορείας στον καλλιτεχνικό χώρο τον γνώρισε το κοινό μέσα από τη διαφήμιση γνωστής μπίρας. Είναι δίκαιο;

«Ναι, γιατί όχι; Δεν έχω τέτοια κολλήματα, δεν με ενδιαφέρει. Είναι δίκαιο, είναι λογικό, είναι αναμενόμενο. Δεν περιμένω να με γνωρίζει κάποιος ως σκηνοθέτη ή από μια μικρή δουλειά που έκανα στην υποκριτική, οπότε, δεν με ενοχλεί καθόλου. Έκανα τη διαφήμιση αυτή, τη γουστάρω, τη στήριξα, την πιστεύω και με χαροποιεί το ίδιο, όπως όταν κάνω μια παράσταση που παίζω ή σκηνοθετώ. Έχω απομυθοποιήσει όλη αυτή τη φάση με το θέατρο, τη σκηνοθεσία την υποκριτική. Τα αγαπάω, τα γουστάρω, όμως δεν παύει να είναι μία δουλειά. Αλλά και χόμπι στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί είναι και το χόμπι μου. Δεν παύω όμως να το κάνω για να επιβιώσω», λέει στο Λοιπόν ο Λευτέρης Παπανικολάου Γκιωνάκης.

Πρόκειται για μικρές αυτοτελείς ιστορίες.

«Ναι, αυτό ακριβώς είναι μικρές αυτοτελείς ιστορίες που από την πρώτη μέχρι την τελευταία, που ακόμα δεν έχει παιχτεί, έχει πολύ δρόμο, έχει αρκετές ακόμα, δεν έχει τελειώσει. Έχουν μία συνέπεια και συνέχεια, γι' αυτό θεωρώ ότι πήγε καλά, γιατί ακόμα και να βρίζουν κάτι καλά πάει. Στην Ελλάδα πρέπει να τα παίρνουμε όλα ανάποδα όταν σε βρίζουν για κάτι, σημαίνει ότι το κάνεις καλά, ίσως είναι μία δικαιολογία για να μην ξενερώνω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved