Καραμήχος: «Μας εξαπάτησε η εταιρεία παραγωγής της Ονειροπαγίδας»
Showbiz

Καραμήχος: «Μας εξαπάτησε η εταιρεία παραγωγής της Ονειροπαγίδας»

«Μας εξαπάτησαν με το χειρότερο τρόπο. Χάσαμε τα λεφτά μας» με αυτά τα λόγια μιλά ο Γιώργος Καραμίχος εναντίον της εταιρίας παραγωγής Cinegram η οποία κήρυξε πτώχευση αφήνοντας απλήρωτους τους ηθοποιούς της « Ονειροπαγίδας», του σίριαλ του ΑΝΤ1 στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός μαζί με τη Μαρία Σολωμού.


Φανερά εκνευρισμένος ο ηθοποιός δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας παραγωγής αφού όπως λέει ο ίδιος: «τα λεφτά είναι πολλά». Καθώς είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο Γιώργος Καραμίχος δηλώνει συνειδητοποιημένος με τη δουλειά του αφού σύμφωνα με τον ίδιο: «όπου φυσάει ο καιρός αρμενίζουμε».


Άλλωστε δεν τον αγχώνει η κρίση και η έλλειψη σίριαλ μιας και έχει ζήσει με το τίποτε οπότε δεν τον φοβίζουν τα λίγα. Για τον Γιώργο Καραμίχο το σημαντικό είναι: «υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα έρχονται. Έχω δουλέψει ως βοσκός, αγρότης, κρεοπώλης, μπάρμαν και σερβιτόρος», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν ξέρει μέχρι πότε θα συνεχίσει να είναι ηθοποιός.


Μιλώντας για την κόρη του η διάθεση του αλλάζει και ξεχνά τις έννοιες της δουλειάς και αποκαλύπτει πως για χάρη της έχει βάλει νερό στο κρασί του και την θεωρεί πολύ καλύτερη από εκείνον σε όλους τους τομείς. Δηλώνει «υπερπροστατευτικός» ενώ ένας από τους συχνούς λόγους για τους οποίους μαλώνει με την κόρη του είναι ο χρόνος αφού όπως λέει: «Εγώ ακολουθώ το χρόνο των μεγάλων και εκείνη είναι ακόμα αληθινή».


Όσο για το αν θεωρεί τον εαυτό του sex-symbol; « Ποτέ δεν το έπαιξα sex-symbol, ούτε έκανα καριέρα με ανοιχτά πουκάμισα. Έχω την ψευδαίσθηση ότι υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία πάνω μου πέραν της εμφάνισης».


Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο της σειράς «Ονειροπαγίδα» θα ξεκινήσουν στις 2 Αυγούστου υπό την επίβλεψη νέας εταιρίας παραγωγής.


Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved