Ιβάν Σβιτάιλο: «Θεωρώ μεγάλη εμπειρία τη συμμετοχή μου στην…»
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Θεωρώ μεγάλη εμπειρία τη συμμετοχή μου στην…»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο φέτος είναι στην κριτική επιτροπή του So you think you can dance. Τι δεν ξέρατε για εκείνον;

«Η μητέρα μου στα 38 της αποφάσισε να κάνα το διδακτορικό της στη Φιλοσοφική Αθηνών. Εγώ, ο μικρότερος γιος της, ήρθα μαζί της. Ένα παιδί 10 ετών δεν μπορεί να φέρει και αντιρρήσεις. Ήρθαμε και μέναμε στις φοιτητικά εστίες του Ζωγράφου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Έπαιζε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, μάθαινε πολεμικές τέχνες, έκανε παρέα με τους μεγαλύτερους φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη. Η μητέρα του ένιωθε ότι ο γιος της χάνει την παιδική κληρονομιά και τον έστειλε σε σχολείο της ρώσικης πρεσβείας για να μην ξεχάσει τη γλώσσα του.

«Σπίτι δεν καθόμουν. Αποφοίτησα από δυο σχολεία. Ετρεχα μετά τα μαθήματά μου για τις απογευματινές παραδόσεις στην πρεσβεία. Η αλήθεια είναι ότι είχα μια έμφυτη τάση στον χορό. Το πρόσεξε η μητέρα μου από την παιδική ηλικία μου στη Ρωσία. Είχα ασχοληθεί από μικρός. Στην Αθήνα πήγαινα στο χοροθέατρο «Δόρα Στράτου»

«Ναι, ντυνόμουν με παραδοσιακές στολές. Ενας δάσκαλος μάλλον είδε κάτι σε μένα, ήμουν τότε περίπου 14 ετών. Με παρότρυνε να ασχοληθώ σοβαρά. Αυτό έκανα. Πήγα στο Φιτώριο Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης και μετά πήγα και γράφτηκα στην Ανώτερη Ιδιωτική Επαγγελματική Σχολή Χορού "Νίκη Κονταξάκη". Εκανα κλασικό χορό για χρόνια. Διεκδίκησα υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Έτσι βρέθηκα στη Νέα Υόρκη για δυο χρόνια. Σπούδαζα -στο Broadway Dance Center στην καρδιά του Μανχάταν, και συμμετείχα σε διάφορες ομάδες Χορού. Θεωρώ μεγάλη εμπειρία τη συμμετοχή μου στην ξακουστή Complexions Dance Company».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved