Survivor: Καλλονή το δεξί χέρι του Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο
Showbiz

Survivor: Καλλονή το δεξί χέρι του Τανιμανίδη στον Άγιο Δομίνικο

Μπορεί να έχει τάξει γάμο στη Xριστίνα Μπόμπα και να ζει μαζί της έναν... μήνα του μέλιτος στον Αγιο Δομίνικο, όμως εκεί η μνηστή του Σάκη Τανιμανίδη τον «μοιράζεται» με μια άλλη γυναίκα!

Η Μιράντα Παουλίνα, έτσι όπως αναφέρει η ίδια το όνομα της στα social media σύμφωνα με τη Secret είναι, το δεξί χέρι του παρουσιαστή του ελληνικού «Survivor». Η γνωριμία τους έγινε στον Αγιο Δομίνικο όταν η παραγωγή του παιχνιδιού την «έχρισε» δασκάλα του Σάκη στα ισπανικά.

Η σχέση τους.... εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε κάτι πολύ δυνατό. Η Παουλίνα λάτρεψε τον Σάκη και το αντίθετο. Αρχίσαν να κάνουν παρέα τις ώρες που ο παρουσιαστής δεν είχε υποχρεώσεις και η Μιράντα γνώρισε τη Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ξεκίνησε συνεργασία μαζί του και ως βοηθός του

Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, που της αρέσει να αλλάζει... χτενίσματα. Αρκετοί θα τη θυμάστε από τα πρώτα επεισόδια όταν στο παιχνίδι των ερωτήσεων ο Σάκης την κάλεσε μπροστά από τις κάμερες και ζήτησε από τους διαγωνιζόμενους παίκτες να βρουν το ύψος της. Η Μιράντα έχει πολύ καλή σχέση και με τη Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία ετοίμασε και το πάρτι γενεθλίων του Σάκη Τανιμανίδη στον Αγιο Δομίνικο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved