Ελένη Φουρέιρα: «Θεωρώ ότι η ζωή μου είναι φυσιολογική»
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: «Θεωρώ ότι η ζωή μου είναι φυσιολογική»

Η Ελένη Φουρέιρα off stage είναι άλλος άνθρωπος. 

«Θεωρώ ότι η ζωή μου είναι φυσιολογική. Βγαίνω συχνά με φίλους και για καφέ, για φαγητό ή βόλτα. Στη ζωή μου δεν θέλω να τραβάω τα βλέμματα όπως το κάνω πάνω στη σκηνή, είμαι χαμηλών τόνων, οπότε στην καθημερινότητά μου θεωρώ ότι είμαι ένα απλό κορίτσι, με νορμάλ ζωή όπως όλοι. Οταν δεν δουλεύω χαλαρώνω σπίτι με τους κολλητούς μου βλέποντας σειρές και ταινίες» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Ελένη Φουρέιρα όσο ντίβα φαίνεται στη σκηνή τόσο «κορίτσι» είναι εκτός. Σχεδόν απαγορεύει τον πληθυντικό και σε αποκαλεί «αγάπη μου». Στις Mystique ήταν ίσως η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια χόρεψε επαγγελματικά.

«Σχέση με τον χορό έχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Χόρευα συνέχεια. Θυμάμαι τότε που ήταν επιτυχία το "Lambada"να φοράω φαρδιές φούστες και να κάνω μόνη μου τη χορογραφία. Αυτοδίδακτη είμαι. Επαγγελματικά χόρεψα πρώτη φορά 17-18 χρονών όταν βρέθηκα στις Mystique. Εκτοτε δεν περνάω απλώς ώρες, αλλά μέρες ατέλειωτες για να μάθω τις χορογραφίες. Στο τελευταίο μου single "Μόνο Για Σένα " μου πήρε πέντε μέρες να μάθω τη χορογραφία».

Τη βλέπουμε στα νυχτερινά μαγαζιά να κάνει σχεδόν ακροβατικά πάνω σε πανύψηλα τακούνια. Πόσο δύσκολο είναι αυτό; «Οι στυλίστες φταίνε για όλα. (γελάει) Κράμπες παθαίνω από τα τακούνια. Πλέον όμως έχω κάνει το σώμα μου να το συνηθίσει τόσο πολύ που ισορροπώ. Με τα χαμηλά παπούτσια είναι πιο εύκολο να πέσω. Βασικά, να μην την ξέρουν οι νεότεροι, αλλά για μένα είναι μεγάλη έμπνευση. Φυσικά μου αρέσει η Μπιγιόνσε. Και ο Μπρούνο Μαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Δεν χορεύω όταν βγαίνω έξω. Επειδή χορεύω συνεχώς στη δουλειά μου. Εκτός αν έχω τρομερή παρέα με τη φίλη μου Χριστίνα Σάλτη χορεύουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved