Λάουρα Νάργες – Μιχάλης Μουρούτσος: Ήρθε η ώρα του γάμου;
Showbiz

Λάουρα Νάργες – Μιχάλης Μουρούτσος: Ήρθε η ώρα του γάμου;

Το γεγονός ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να περιμένει τη Λάουρα κατά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο σχολιάστηκε πολύ και με πολλούς τρόπους, με βασικότερο σχόλιο όλων ότι οι δύο τους προφανώς δεν είναι πλέον μαζί.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao η παρουσιάστρια και ο Ολυμπιονίκης συναντιόντουσαν για πρώτη φορά και όπως λένε οι δικοί τους άνθρωποι σήμερα, ο Μιχάλης δεν πήγε στο αεροδρόμιο για να μην τραβήξει επάνω τους τους φωτογραφικούς φακούς και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και για να αποφύγουν οι δύο τους τις αναπόφευκτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αλλά και των απλώς περίεργων.

Η συνάντηση τους αυτή, η πρώτη μετά την επιστροφή της Λάουρας Νάργιες από την Καραϊβική ήταν απόλυτα καθοριστική για τα όσα συνέβησαν μετά, καθώς και οι δύο τους κατάλαβαν ότι τα αισθήματα που τους δένουν είναι το ίδιο δυνατά όσο ήταν πάντα και ότι θέλουν να είναι μαζί.

Ακολούθησε, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα μια πολύ μεγάλη και σοβαρή συζήτηση, στην οποία μπήκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Οι αμοιβαίες εξηγήσεις δόθηκαν αλλά τα πράγματα δεν έμειναν εκεί. Ο Μιχάλης Μουρούτσος αιφνιδίασε τη Λάουρα Νάργες, λέγοντας της ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και πήγες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, ότι επιθυμεί ο γάμος τους να γίνει το συντομότερο δυνατόν και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Η αντίδραση της Λάουρας, μόλις συνήλθε από τον αιφνιδιασμό ήταν φυσικά θετική, καθώς και η ίδια ένοιωσε ακριβώς το ίδιο συναίσθημα με εκείνον, ότι δηλαδή θέλει να κάνει αυτή τη σχέση να λειτουργήσει και να αφήσει πίσω της τα όσα παραλίγο να τους χωρίσουν.

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το Ciao, δέχτηκε με δάκρυα χαράς την πρόταση του αγαπημένου της. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να κάνει πιο συγκεκριμένα σχεδία για τη σπουδαιότερη μέρα της ζωής τους, όμως σκοπεύουν να το κάνουν σύντομα. Και οι δύο τους είναι πολύ χαμηλών τόνων όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή και δεν επιθυμούν έναν γάμο που να τραβήξει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved