Ξεσπά η Ζωή του Σπαλιάρα: «Ο Γιάννης έχει φάει bullying»
Showbiz

Ξεσπά η Ζωή του Σπαλιάρα: «Ο Γιάννης έχει φάει bullying»

Το κορίτσι του Γιάννη Σπαλιάρα, η personal trainer Ζωή Τζανή, μιλάει για τον σύντροφό της, ενώ σχολιάζει εκ νέου τη διαμάχη της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Γιάννης είναι πολύ χαμηλών τόνων ως χαρακτήρας και έχει φάει άγριο bullying μέσα στο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η στάση των παικτών απέναντί του είναι υπερβολική. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον σύντροφό μου, θεωρώ τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον του τραβηγμένες» τόνισε στην Espresso.

Οσον αφορά τη σκελετωμένη εικόνα του αγαπημένου της; «Είναι λογικό να έχει χάσει κιλά. Δεν λαμβάνει τροφή, τουλάχιστον τις θερμίδες που συνήθιζε να καταναλώνει, οπότε το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Σε αυτό έρχονται να προστεθούν η ψυχολογική πίεση που δέχεται και η απουσία των αγαπημένων του προσώπων. Ο Γιάννης αντέχει και στηρίζω την προσπάθειά του. Ας μην τα βλέπουμε όλα από τη μίζερη πλευρά τους».

Η όμορφη γυμνάστρια αναφέρεται και στο ατυχές γεγονός -όπως το χαρακτηρίζει η ίδια- με την Κατερίνα Καινούργιου και ζητάει συγγνώμη. Οχι, όμως, από την παρουσιάστρια! «Λυπάμαι που με πήρε ο ύπνος και δεν κατάφερα να εμφανιστώ στην εκπομπή της. Θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Οφείλω, όμως, να πω μία μεγάλη συγγνώμη στη δημοσιογράφο που με προσκάλεσε και ίσως να της δημιούργησα επαγγελματικό πρόβλημα. Ελπίζω πως όχι...» σχολίασε η γυμνάστρια, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της και συνέχισε: «Από τα σχόλια που έκανε κατόπιν η Κατερίνα Καινούργιου για μένα αντιλήφθηκα ότι η παρουσία μου στην εκπομπή της δεν θα αφορούσε μόνο το κομμάτι της δουλειάς μου, παρότι το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Δεν το κρύβω πως υπήρχε επαγγελματικό κίνητρο για την εμφάνισή μου αυτή και αφορούσε μία πιο μόνιμη τηλεοπτική συνεργασία με τον σταθμό Ε την επόμενη χρονιά».

Και για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σε ό,τι αφορά τη σχέση της, τονίζει: «Μπορεί με τον Γιάννη να είμαστε ζευγάρι και να αγαπιόμαστε πολύ, όμως αποφεύγω τις εμφανίσεις και τις συνεντεύξεις όσο εκείνος είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Δεν νιώθω καλά, γι’ αυτό και διαχωρίζω τη θέση μου. Τελικά πολύ καλύτερα που δεν πήγα στην εκπομπή της Καινούργιου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved