YFSF 4: Μάθαμε το φύλο του μωρού Μακαλιά-Ψυχράμη! Η επική αντίδραση του Βουτσά!
Showbiz

YFSF 4: Μάθαμε το φύλο του μωρού Μακαλιά-Ψυχράμη! Η επική αντίδραση του Βουτσά!

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει ήδη ξετρελαθεί με το μωρό που έρχεται. 

Ο γνωστός ηθοποιός που συμμετέχει στο YFSF 4 και το χαίρεται με την καρδιά του, δεν έκρυψε λεπτό πως και οι δύο ήθελαν πολύ ένα παιδί. Πρόσφατα μάλιστα μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, τα συναισθήματά του και το φύλο του παιδιού που τότε δεν είχαν μάθει ακόμα.

Τώρα, όμως το έχουν πια μάθει. Κι εμείς το ακούσαμε από το στόμα του ίδιου την ώρα που γνώριζε τον γιο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού στα παρασκήνια του Your face sounds familiar, χθες το βράδυ.

Ο Κώστας Βουτσάς και η υπέροχη οικογένειά του βρέθηκαν εκεί για ένα guest στην τηλεοπτική εμφάνιση του Δημήτρη Μακαλιά ως Γιάννης Βογιατζής. Μαζί τους, φυσικά και ο υπέροχος γιος τους, Φοίβος. Ο μικρός ξετρέλανε τον Δημήτρη Μακαλιά που τον χάζευε και τον χαϊδευε, ώρα....

"Δημητράκη έτσι θα είναι..." τον πείραξε ο Κώστας Βουτσάς όταν τον είδε να "χαζεύει" τον πιτσιρίκο του. "Αγόρι είναι κι εμάς..." αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς για να λάβει την επική ατάκα από τον μαιτρ του είδους Κώστα Βουτσά.... "Αγόρι; Ααααααααα... τσουτσουναράς...." και τα γέλια ήταν ασταμάτητα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved