Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα δούμε πού θα εξελιχθεί, κι εγώ δεν ξέρω!»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα δούμε πού θα εξελιχθεί, κι εγώ δεν ξέρω!»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στην σειρά «Παραμύθι αλλιώς» υποδύεται μια… πριγκίπισσα. Ονειρευόταν ποτέ ως κοριτσάκι ότι κάποια στιγμή θα γίνει πριγκίπισσα; 

«Όχι, στο δικό μου παιδί, τον Μάξιμο, φαίνεται ενδιαφέρον που είμαι μια καλή πριγκίπισσα και υπάρχει και η κακή πριγκίπισσα. Γενικά εγώ ως παιδί δεν είχα τέτοιες φαντασιώσεις. Δεν είχα το κοριτσίστικο όνειρο της πριγκίπισσας» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Γιατί είναι τόσο διαφορετική η Αικατερίνη σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια;

«Έχει ένα επαναστατικό DNΑ μέσα της! Δεν ξέρω από πού προήλθε, ίσως από κάποιον προπάππου, γιατί από τους δικούς της όχι. Είναι σίγουρα κόρη τους, όμως! (γέλιο) Η μαμά είναι μια μυστήρια προσωπικότητα, ο μπαμπάς είναι απαθής, έχει μια τρυφερότητα, ωστόσο, δεν έχει πυγμή. Είναι σαν η Αικατερίνη να πήρε αυτήν την τρυφερότητα από τον μπαμπά της, αλλά να έχει προσθέσει το δικό της δυναμισμό, με αποτέλεσμα να αντιδράει σε όσα συμβαίνουν αντί να μένει απαθής. Η απάθεια σκοτώνει, το να είναι κανείς απαθής είναι το ίδιο με το να είναι αμιγώς κακός. Μια καλή επιρροή επάνω της ήταν και η έμπιστη της Ασπασία (Μαργαρίτα Ζαχαρίου) μια κοπέλα που την έσωσε η Αικατερίνη, αλλά έχει τη φλέβα του παλιού παλατιού όπου ήταν καλοί, εγκάρδιοι, γενναιόδωροι.»

-Θα δούμε και το πρώτο φιλί ανάμεσα στην πριγκίπισσα και τον ιππότη.

«Είναι το κλασικό love story του παραμυθιού. Είναι και οι δύο γλυκούληδες ως χαρακτήρες και δυναμικοί-νομίζω ότι ο ένας είναι το alter ego του άλλου. Η Αικατερίνη δεν έχει δει ούτε έχει γνωρίσει άλλον άντρα και εκείνος αντιστοίχως. Είναι ένας πολύ αγνός έρωτας, μια αγνή αγάπη. Θα δούμε πού θα εξελιχθεί, κι εγώ δεν ξέρω!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved