Χριστίνα Σάλτη: «Δεν θα ζήλευα. Δεν είμαι από αυτές!»
Showbiz

Χριστίνα Σάλτη: «Δεν θα ζήλευα. Δεν είμαι από αυτές!»

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Χριστίνα Σάλτη έχει αφήσει ερωτηματικά για το ποια είναι η σχέση της με τον Μπο. Είναι μόνο φίλοι; Υπάρχει κάτι που άφησαν στη μέση όταν εκείνος έφυγε για τον Αγιο Δομίνικο; 

«Εγώ αυτό που είπα είναι ότι η γιαγιά του Μπο με θέλει για νύφη. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ (γελάει). Ούτε να πω κάτι για το παρελθόν ή το μέλλον. Αλλωστε ο Μπο είναι στο Survivor αυτή τη στιγμή. Όπως θέλει ο καθένας ας το ερμηνεύει. Ο Μπο είναι στον Αγιο Δομίνικο και εγώ είμαι εδώ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Θα ζήλευε αν τον έβλεπε να έρχεται κοντά με κάποια παίκτρια στο παιχνίδι; «Οχι, δεν θα ζήλευα. Δεν είμαι από αυτές! (γελάει) Ο Μπο είναι εκεί για να μας κάνει υπερήφανους και να πάει τελικό. Πιστεύω ότι θα φτάσει στον τελικό. Εχει τόσο μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι. Αυτό είναι το "Survivor": να βγαίνεις από τα όρια σου! Εχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Εχει γίνει πολύ γρήγορος, έχει χάσει και τόσα κιλά. Του πάει πάρα πολύ που αδυνάτισε. Κανείς δεν το περίμενε ότι θα γίνει άλλος άνθρωπος. Καλά, εμένα μου άρεσε και πρίν ο Μπο. Γιατί έχει καρδιά μικρού παιδιού. Εχει ψυχή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved