Πυρ και μανία με τους διοργανωτές των MAD VMA: Βολές για το κόψιμο του video clip του Παντελίδη
Showbiz

Πυρ και μανία με τους διοργανωτές των MAD VMA: Βολές για το κόψιμο του video clip του Παντελίδη

Πυρ και μανία με τους διοργανωτές των MAD Video Music Awards 2017, και όχι μόνο, είναι ο δημιουργός του μοναδικού video clip του Παντελή Παντελίδη που γυρίστηκε μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Το «Αλλη μια ευκαιρία» δεν είναι υποψήφιο στη σχετική κατηγορία. Αντίθετα, ο καλλιτέχνης είναι υποψήφιας στις κατηγορίες Song of the year για το τραγούδι «Θυμάμαι» και Super fans of the year. Ο Αργύρης Διαβολίκης, ο οποίος σκηνοθέτησε το clip, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει: «Παντελίδης - VMA


Βραβεία για τους καλύτερους ή...κάτι άλλο ;;;;

Βραβεία τα οποία έχουν κάποια κριτήρια που δεν μας τα εξηγεί ή δεν μας τα λέει κάποιος ;;;
Γιατί αν τα λένε, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στις προεπιλογές υποψηφιοτητας που γίνονται !!!

Οι εταιρείες κρίνουν τον καλύτερο υποψήφιο, τα views, ή ο κόσμος ;
Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα TOP 10-20-30, οι προβολές στο MAD TV ή οι κλίκες και οι "δυνατοί" ;;;
Απλά ρωτάω !!!
Ας βγει κάποιος να μας βοηθήσει !!!

Σαφώς ενοχλημένος από πολλά, με έχει στενοχωρήσει ΚΑΙ η μη συμμετοχή του video clip του Παντελή Παντελίδη "ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" στις υποψηφιότητες....και αυτό, γιατί όλα τα παραπάνω (θετικά) στοιχεία τα έχει...το ακούμε καθημερινά πολλές φορές, έμεινε για μήνες στο TOP 10 και το βλέπουμε πολύ παραπάνω στο MAD TV, από πολλές άλλες υποψηφιότητες ...

Βέβαια στους τίτλους στο MAD TV αλλά και στο YOUTUBE, κάποιοι φρόντισαν να μην υπάρχουν τα ονόματα μας ως σκηνοθέτες και παραγωγοί (!!!)
Αναγράφουν ως σκηνοθέτη τις λέξεις : Video edit !!!
Και αυτό έχουμε κάθε δικαίωμα να μας ενοχλεί !!!

Μέσω πολλών πιέσεων (για να μην πω κάτι παραπάνω), αποφασίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου να κάνουμε πίσω για να βγει αυτή η δουλειά χωρίς τα ονόματα μας !!!

ΕΜΕΙΣ, δεν θεωρήσαμε ότι έχουμε την δυνατότητα να στερήσουμε αυτό το αποτέλεσμα, από όσους καρτερικά και υπομονετικά περίμεναν να δουν το (1ο μετά τον θάνατο του Παντελή) video clip και να ακούσουν παράλληλα και τον νέο του "ύμνο" !!!
Και ακόμα, νοιωθουμε περήφανοι γι αυτή την απόφαση μας !!!

Αυτή η απόφαση που πήραμε βέβαια, βλέπουμε ότι στην πορεία κάνει κακό στον ίδιο τον Παντελή, στερώντας του αδίκως, άλλη μια υποψηφιότητα (αν και θα έπρεπε να είναι και σε άλλες κατηγορίες !!!) και αυτό μας οδηγεί στο να μην μπορούμε άλλο να κρύβουμε την απανθρωπιά και όχι μόνο, ευτυχώς κάποιων λίγων βέβαια...!!!

Εμείς νιώθουμε ότι ο κόσμος θα ήθελε να είναι τουλάχιστον στις υποψηφιότητες και αυτό το video clip και νιώθουμε ότι άλλο ένα βραβείο στολίζει στην καρδιά μας την πλούσια συλλογή του αξέχαστου καλλιτέχνη και φίλου !!!

Οι πιέσεις δεν ήταν μόνο προς εμάς βέβαια, αλλά και προς ανθρώπους πολύ κοντινούς του Παντελή, που αναγκάστηκαν για τους ίδιους λόγους που αναφέρω παραπάνω, να κάνουν "πίσω"...!!!

Φιλοι μου, δεν παίρνουμε αποφάσεις στην ζωή, σαν να συμμετέχουμε σε ριάλιτι (!!!) και απλά σαν να είμαστε "κριτές" ενός σόου... Οι αποφάσεις μας πρέπει να έχουν να κάνουν με ευαισθησίες, φιλότιμο, επαγγελματισμό, καλοκαρδία και πανω απ όλα αξιοπρέπεια !!!

Κάποιος είπε ότι στην Ελλάδα αυτοί οι οποίοι έχουν νύχια αγωνίζονται να κατασπαράξουν αυτούς τους οποίους έχουν φτερά !!! Αυτούς που πιστεύουν ότι "γίνεται" να είναι δίκαιη η ζωή !!!

Το μίσος, η ζήλια, ο φθόνος, ο σνομπισμός, η υπεροψία κάποιων τάχα "ακαταμαχητων αυθεντιών" του χώρου, παρότι είναι επιμελώς κρυμμένα πίσω από μια μάσκα... να είναι βέβαιοι ότι θα έρθει η ώρα που θα πέσει αυτή η μάσκα της υποκρισίας... και μαζί με αυτή θα ξεκολλήσει και το δέρμα τους... η καλύτερα το ξεραμένο φιδοπουκάμισό τους...."φίδι είσαι, δεν θ αλλάξεις" !!!

Εκείνη τη στιγμή όλοι θα δουν τον πραγματικό εαυτό τους...
Θα δουν την αλαζονεία, την κενότητα, την μετριότητα, την φιλαργυρία, την αναξιοπρέπεια, την αχρειότητα και την ανηθικότητα τους.
Δεν θα μπορούν πλέον να καλυφθούν κάτω από το γιαλαντζί "φωτοστέφανο της επιτυχίας" που τους έχουν φορέσει κάποιοι...

Έμαθαν να διαμορφώνουν βολικούς για τους ίδιους κανόνες, να παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα σε ένα στημένο παιχνίδι, με "κρυφοκοιταγμένους άσσους"...!!!

Εν κατακλείδι...
Καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι ένα μουλάρι θα σου δουλεψει για δέκα χρόνια πρόθυμα και υπομονετικά... για να έχει το προνόμιο να σε κλωτσήσει μια και μόνο φορά...!!!

ΥΓ. Οικειοθελώς, έχουμε παραιτηθεί από κάθε πνευματικό και οικονομικό δικαίωμα από την 1η στιγμή !!!

ΥΓ 2 Δεν μπορώ να μην το επισημάνω ότι τις μέρες που είχαμε-μας δημιούργησαν την ανάγκη για άλλα πλάνα του Παντελή και να ολοκληρώσουμε όπως επιθυμούσε η οικογένεια το μοντάζ, κάποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ-σκηνοθέτες είχαν την διάθεση και την καλή καρδιά, να μας τα προσφέρουν με όλη τους την αγάπη...κάποιοι άλλοι...ΟΧΙ !!!

ΥΓ 3 Σιγά σιγά, μπορείς να ξεχωρίζεις καλλιτεχνάρα μου, τι συμβαίνει και κυρίως τι συνέβαινε !!!

ΥΓ 4 Superfans of the Year, σε ένα τέτοιο φαινόμενο, μόλις ένα χρόνο μετά και με την μουσική πορεία που ακόμα και σήμερα έχει ;;;

ΥΓ 5 Μόνο 15+ εκατομμύρια προβολές σε περίπου, 6 μήνες έχει κάνει...!!!!! Σιγά το νούμερο...!!!»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved