Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση με τους γονείς του
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση με τους γονείς του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την σχέση με τους γονείς του και όλα όσα του έμαθαν. 

Τι είναι αυτό που έχεις πάρει από τους γονείς σου και το μεταλαμπαδεύεις στο γιο σου;

«Να μη ζηλεύω, θα μπορούσα να πω χιλιάδες πράγματα, είμαι πολύ περήφανος για τους γονείς μου, πέρα από τους ομηρικούς καβγάδες που έχω κάνει με τον πατέρα μου δεν μιλιόμασταν κι έχουμε περάσει απ' όλα τα στάδια. Τους ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου μετέδωσαν. Ήμασταν μιας μέσης τάξης οικογένεια».

-Ποιο είναι το σύνθημα της ζωής σου;

«Το σύνθημα μου πια είναι: «Λίγο χαμόγελο σε μία χώρα που το ξέχασε». Δεν χαμογελάμε πια, είμαστε κατηφείς και στεναχωρημένοι, πολλά τα προβλήματα πλέον, λες κι αυτό που ζούμε είναι πρόβα-και θα το ξαναζήσουμε»

Τι πρέπει να έρθει στην ελληνική τηλεόραση για να γελάσει ο κόσμος;

«Η τηλεόραση είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας, πρέπει να έρθει στον ίδιο τον κόσμο, πολλά τα προβλήματα. Πώς να γελάσεις όταν φοβάσαι ότι σου παίρνουν το αυτοκίνητο, το σπίτι, σου παίρνουν τις καταθέσεις από το λογαριασμό; Εκεί που είχες βάλει κάτι στην άκρη, στα παίρνουν όλα. Που πήγαν τα όνειρά σου και αυτά που πίστευες; Ποιος παρουσιαστής να σε ξεκουράσει, ποιο πρόγραμμα να σε ξεμπλοκάρει; Η τηλεόραση δεν επιτελεί και δεν προσπάθησε ποτέ να επιτελέσει κοινωνικό σκοπό. Είπε ποτέ κανείς ότι η τηλεόραση εμφανίστηκε για να διδάξει ήθος και παιδεία;» εξήγησε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved