Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι ερωτευμένη φουλ με την κόρη μου»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι ερωτευμένη φουλ με την κόρη μου»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην κόρη της και στο πόσο άλλαξε τη ζωή της ο ερχομός της μικρής Λυδίας.

Η κόρη σου, η Λυδία, έχει αλλάξει την : κοσμοθεωρία σου;

«Είμαι ερωτευμένη φουλ με την κόρη μου. Αφού τη φωνάζω «ερωτά μου»! Η σχέση μας δεν είναι μια απλή σχέση μαμάς - κόρης, είναι λίγο ερωτική. Αλλά είναι και αυτή θεά - δεν υπάρχει αυτό το παιδί! Είναι όμορφη, έξυπνη και περνάμε πολύ όμορφα. Τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς «Συμμαθητές», δεν την έχω αφήσει λεπτό. Όποτε κοιμάται, κοιμάμαι κι εγώ, όποτε ξυπνάει, ξυπνάω κι εγώ, οπότε νιώθω επιτέλους ότι ήρθε αυτή η ώρα, γιατί έχω χάσει πολλά επεισόδια από την καθημερινότητά της του περασμένου χειμώνα. Είναι 15 μηνών, περπατάει από 10 μηνών, λέει «μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγιά» (σ.σ.: γέλια). Είναι φανταστικό να βλέπεις πώς ανακαλύπτουν τα παιδιά τον κόσμο. Γενικά, σαν άνθρωπος τα έχω διατηρήσει αυτά. Δεν μου ρίχνει τίποτα το ηθικό. Η ζωή δεν είναι ούτε τα πολιτικά μας ούτε τα οικονομικά μας. Ναι, τσαντίζομαι πολύ, αλλά όταν επιστρέφω σπίτι μου, τα αφήνω έξω από την πόρτα. Αυτό είναι κάτι που έχουμε οριοθετήσει με τον άντρα μου, ότι δεν θα μας ρίχνουν αυτά. Είναι συνειδητή η επιλογή που έχουμε κάνει, γιατί διαφορετικά πρέπει να σηκωθείς να φύγεις. Προσπαθώ να μην περνάω στο παιδί φοβίες. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι στάση ζωής».

Το παιδί έχει αλλάξει τις προτεραιότητες σου όσον αφορά τα οικονομικά;

«Τα πράγματα μου πάνε πολύ καλύτερα από τότε που έχει έρθει το παιδί. Γενικότερα, όμως. και σαν χαρακτήρας είμαι πολύ προγραμματισμένη. Δεν της έχει λείψει τίποτα από την ημέρα που έχει γεννηθεί. Είναι ένα παιδί πολύ τυχερό, έχει πολλούς ανθρώπους γύρω της που την αγαπούν και έχουμε πολλές εταιρείες που μας στέλνουν δωράκια και πολλά προϊόντα. Μπορεί η δουλειά μας να περνάει κάμψη, αλλά τα γύρω της δουλειάς μας ανθίζουν. Η φάση της προβολής των εταιρειών μέσω διαδικτύου μας έχει ευνοήσει - σχεδόν καθημερινά μας στέλνουν πράγματα για τη Λυδία!».

Πηγή: Ειδήσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved