Χρανιώτης: Η άγνωστη ζωή πριν το Survivor. Η φυλακή και οι καταχρήσεις
Showbiz

Χρανιώτης: Η άγνωστη ζωή πριν το Survivor. Η φυλακή και οι καταχρήσεις

Μπορεί ο Γιώργος Χρανιώτηςς να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο «Survivor», όμως έχει αποδείξει προ πολλού πώς κατέχει όλα τα προσόντα για να επιβιώσει ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. 

Αν και λόγω της ιδιότητας του ως ηθοποιός, είδε την προσωπική του ζωή πολλές φορές να γίνεται πρωτοσέλιδο, τελικά δεν τα ξέρουμε όλα για εκείνον. Συγκεκριμένα ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο ηθοποιός πριν αρκετά χρόνια, βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει την νύχτα που μέθυσε και στην συνέχεια μαζί με φίλους του κατέστρεψε το πρώτο αμάξι που βρήκε μπροστά του.

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς- δεκαεννέα χρονών στο Ξυλόκαστρο είχα σπάσει ένα αυτοκίνητο. Είχα ανέβει πάνω μεθυσμένος και χόρευα. Όταν με έπιασαν οι αστυνομικοί με ρώτησαν από πού είμαι και τους απάντησα από το «Τμήμα ηθών» γιατί θυμόμουν την σειρά του Μανουσάκη που παιζόταν τότε στην τηλεόραση. Με κράτησαν στο τμήμα και έπειτα ήρθε ο πατέρας μου, του είπα ότι δεν είχα κάνει τίποτα και ότι με κράτησαν κατά λάθος» είχε πει.

Όταν συνειδητοποίησε ωστόσο τι είχε προκαλέσει όχι μόνο αισθάνθηκε τύψεις, αλλά δούλεψε νυχθημερόν προκειμένου να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζονταν για να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη τον σπασμένου αυτοκίνητου. «Όταν έγινε πια το δικαστήριο έπειτα από χρόνια, κι εγώ στο μεταξύ είχα μαζέψει χρήματα από το χαρτζιλίκι μου και αποζημίωσα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που δεν έφταιγε σε τίποτα ο άνθρωπος, αποκάλυψα στον πατέρα μου ότι όντως εγώ το είχα σπάσει. Απλώς ήμουν τόσο μεθυσμένος που δεν ήξερα τι έκανα»

Όπως παραδέχεται οι καταχρήσεις στο παρελθόν κατείχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψε πως πάσχει από ψωρίαση. «Έκανα και μια ζωή γεμάτη καταχρήσεις με αλκοόλ και ατέλειωτα ξενύχτια. Ευτυχώς από τη μέρα που νόσησα έγινα πολύ καλό παιδί!».

Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved