Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει εδώ και ένα χρόνο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Showbiz

Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μιλάει εδώ και ένα χρόνο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη στην εκπομπή DOT, στο Mega One Κύπρου μίλησε για το Παρά Πέντε, τη σχέση που έχει πια με την παρέα της σειράς, αλλά και γιατί δεν μιλά με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο Γιώργος τόνισε: «Με τον Αργύρη και την Αγγελική γνωριζόμασταν και πριν από το Παρά Πέντε, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια. Τη Σμαράγδα τη γνώρισα μέσα σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάω πάρα πολύ».

Όσο για τη σχέση του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή την εποχή έχω μία απόσταση με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Κρατάω στην καρδιά μου όλα αυτά που έχουμε ζήσει και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε ένα χρόνο να μιλήσουμε... Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved