Χατζηνάσιος-Θεοφάνους: Αποκάλυψαν τα κοινά τους σημεία
Showbiz

Χατζηνάσιος-Θεοφάνους: Αποκάλυψαν τα κοινά τους σημεία

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκινάνε την καλοκαιρινή τους περιοδεία Ο δικός μας ο δρόμος, αυτήν την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο Βεάκειο και αποκαλύπτουν τα κοινά σημεία τους. 

Ποια είναι τα κοινά σας σημεία;

Γ. Θεοφάνους: «Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπούν την ελληνική μουσική, αλλά ταυτόχρονα έχουμε σπουδάσει τζαζ και είμαστε πάρα πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας. Μελετάμε και οι δύο αρκετές ώρες την ημέρα στο πιάνο»

Γ. Χατζηνάσιος: «Είμαστε και οι δύο μουσικοί που έχουμε πίσω μας σπουδές σε ωδεία. Κατέχουμε τη σύνθεση, την ενορχήστρωση, το πιάνο και τη διεύθυνση ορχήστρας. Άρα, υπάρχει μεταξύ μας μια διαρκής συνομιλία. Μια συνομιλία η οποία αποδείχθηκε πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική και στις πρόβες που κάναμε για το χτίσιμο του προγράμματος»

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας;

Γ. Θεοφάνους: «Παράλληλα με τις παραστάσεις στην Ελλάδα και στην Κύπρο ετοιμάζω ένα παιδικό μιούζικαλ, το πρώτο μιούζικαλ για παιδιά, το οποίο θα ανέβει στο Σύγχρονο θέατρο με σκηνοθέτη-χορογράφο ιόν Φωκά Ευαγγελινό, «Τα τέρατα». Είναι ένα έργο το οποίο το έχω γράψει εδώ και αρκετά χρόνια και προσπαθώ πολύ καιρό να το ανεβάσω με τον τρόπο που το σκέφτηκα και χαίρομαι που θα γίνει πραγματικότητα τον φετινό χειμώνα. Παράλληλα η σειρά «Παραμυθολογία», στην οποία κυκλοφορούν ήδη τα δύο πρώτα βιβλία από τις εκδόσεις Μένανδρος, θα συμπληρωθεί με άλλα πέντε βιβλία»

Γ. Χατζηνάσιος: «Το επόμενο σχέδιο μου αφορά στην παρουσίαση του ορατόριου μου με θέμα το «Χρονικό της Αλώσεως». Είναι μια δουλειά πολύ σημαντική για μένα και έχει ήδη παρουσιαστεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά. θα το παρουσιάσω τον Οκτώβριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και φιλοδοξώ αμέσως μετά να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, για να το γνωρίσουν και οι ομογενείς» δήλωσαν στις Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved