Η κρουαζιέρα, η sexy τραγουδίστρια και οι… αποκαλύψεις
Showbiz

Η κρουαζιέρα, η sexy τραγουδίστρια και οι… αποκαλύψεις

Σε ένα ταξίδι σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός, αλλά η διαδρομή. 

Σκοπός του ταξιδιού ήταν να βρούμε την ωραιότερη παραλία και να φτιάξουμε «Μια καρδιά στην άμμο» όπως είναι και ο τίτλος του νέου τραγουδιού των REC που έχει την υπογραφή του Άρη Λουμάκη στη μουσική και της Αγγελικής Μακρυνιώτη στους στίχους που σίγουρα θα γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού.

Το ταξίδι της αναζήτησης για να φτιάξουμε τη δική μας καρδιά στην άμμο, ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί στα πλαίσια μιας υπέροχης κρουαζιέρας με το Celestyal Olympia που μας ταξίδεψε στη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και μας έδωσε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από κοντά τα γυρίσματα του νέου video clip των REC με την σκηνοθετική άποψη του Γιάννη Μιχελόπουλου. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αφού οι λήψεις που έγιναν έχουν αισθητική, όμορφα τοπία και πανοραμικές λήψεις, με αποκορύφωμα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Ο Λεωνίδας Μιχελόπουλος απαθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή κάθε λεπτομέρεια των γυρισμάτων, ενώ ο hair and make up artist Πέτρος Τσαμπούκος επιμελήθηκε τις εμφανίσεις των τραγουδιστών με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Άρης Λουμάκης, η Xenia και ο Mike έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό on camera και τα γυρίσματα πάνω και κάτω από το πλοίο έγιναν με κέφι, ενώ τα αστεία ανάμεσα στην ομάδα είχαν την τιμητική τους κάτι που δείχνει ότι οι REC έχουν χημεία και σε αυτό οφείλεται η επιτυχία τους. Φυσικά, το συγκρότημα μαγνήτισε τα βλέμματα και αρκετοί έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

Το video clip θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Feelgood, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συγκροτήματος δεν σταματάνε εδώ, αφού το φετινό καλοκαίρι θα τους βρει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας που θα τραγουδήσουν για τους θαυμαστές τους. Οι Rec τον Ιούλιο θα βρεθούν ξανά στο κρουαζιερόπλοιο, αυτή την φορά για να δώσουν μια διαφορετική νότα στο Word Party που ετοιμάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Από αυτή την κρουαζιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Μάλλιου, η σύντροφος του Άρη Λουμάκη που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν δυο χρόνια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του video clip για το τραγούδι "Μπες". Από τότε μέχρι σήμερα η ζωή τους έχει αλλάξει πολύ, αφού έχουν αποκτήσει τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κορούλα τους που πριν λίγο καιρό έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής της και τον Ιούλιο θα γίνει η βάφτιση με νονό τον Δημήτρη Μεργούπη τον ιδιοκτήτη των Cap Cap και την μητέρα του Έμυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved