Άγγελος Διονυσίου: «Τη νύχτα ο έρωτας έχει μεγαλύτερο πάθος»
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: «Τη νύχτα ο έρωτας έχει μεγαλύτερο πάθος»

Πως ήταν ο χώρος παλαιότερα και πως τώρα δεδομένης της κατάστασης; Τι απαντά ο Άγγελος Διονυσίου;

«Έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα από τη δεκαετία του ΄80 και του ΄90. Ο κόσμος διασκέδαζε με περισσότερο κέφι, σίγουρα υπήρχαν και περισσότερα χρήματα. Σήμερα είναι πιο συγκρατημένος. Τότε δουλεύαμε έξι ή και επτά μέρες την εβδομάδα, τώρα δύο ή μία. Δεν είναι μόνο η δική μας δουλειά είναι όλες οι δουλειές, έχουν αλλάξει, έχουν διαφοροποιηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά αισιοδοξούμε. Είναι η δουλειά μας αυτή και οπωσδήποτε όποιες και να είναι οι δυσκολίες πρέπει να ανταπεξέλθουμε για να ζήσουμε τις οικογένειες μας» τόνισε στο Καρφί.

-Έρωτες, νύχτα.. ποιο το συμπέρασμα;

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν διαχωρίζουν τη νύχτα από τη μέρα. Ότι γίνεται τη νύχτα γίνεται και την ημέρα και είμαι της άποψης ότι τη μέρα γίνονται περισσότερα και χειρότερα πράγματα. Η νύχτα είναι πάρα πολύ όμορφη αρκεί να ξέρεις να την περπατήσεις και να τη ζήσεις. Έτσι λοιπόν, έρωτες υπάρχουν την ημέρα υπάρχουν και τη νύχτα, απλά τη νύχτα ο έρωτας έχει μεγαλύτερο πάθος…»

-Ποιες οι μουσικές διαφορές και οι διαφορές στο χαρακτήρα με τον αδελφό σας;

«Κανένας άνθρωπος δεν είναι ίδιος, κάθε ένας έχει το δικό του χαρακτήρα και τη δική του προσωπικότητα. Και εγώ με το Στέλιο σίγουρα διαφέρουμε. Τώρα όσον αφορά στα ακούσματα εκεί συμπίπτουν λίγο οι απόψεις μας. Μας αρέσει το καλό λαϊκό τραγούδι, μας αρέσουν οι καλές φωνές, τουλάχιστον εκεί συμφωνούμε. Ο Στελάκος είναι λίγο πιο «έξω καρδιά», εγώ είμαι λίγο πιο «βαρύς», αλλά όπως είπα, ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα.»

-Θα θέλατε να συνεχιστεί το όνομα της οικογένειας στο χώρο από τα νεότερα μέλη;

«Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί στον καλλιτεχνικό χώρο το όνομα Διονυσίου. Πιστεύω είτε βγουν τραγουδιστές είτε κάνουν κάτι άλλο αυτό το όνομα να το έχουν ψηλά. Μόνο αυτό…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved