Αθερίδης-Καρύδη: «Η συνταγή του Survivor είναι αναμφισβήτητα συνταγή επιτυχίας»
Showbiz

Αθερίδης-Καρύδη: «Η συνταγή του Survivor είναι αναμφισβήτητα συνταγή επιτυχίας»

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι και οι δύο έμπειροι ηθοποιοί. Το επίπεδο της τηλεόρασης σήμερα πώς το βλέπουν;

Σ.Κ. «Ενώ μου αρέσει η τηλεόραση, φέτος δεν την άνοιξα καθόλου. Όλες τις ειδήσεις τις παρακολουθώ από το ίντερνετ. Με το που ξυπνώ μπαίνω στο Διαδίκτυο. Προτού πιω καφέ παίρνω το ipad στα χέρια μου και τα μαθαίνω όλα. Αλλωστε φέτος δεν υπήρχε κάτι που να μας ενδιαφέρει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Ούτε το «Survivor»;

Θ.Α «Ποτέ στη ζωή μου δεν έβλεπα ριάλιτι. Όταν όμως ένα τηλεοπτικό προϊόν όπως το Survivor κάνει τέτοια επιτυχία, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η παραγωγή είναι σπουδαία και η επιλογή των χαρακτήρων καλή. Υπάρχει αφήγηση στο παιχνίδι, ταύτιση με χαρακτήρες, ίντριγκα και δράση. Εξάλλου υπάρχει μια έλξη για την αρένα, ο άνθρωπος από τη φύση του είναι οπαδός της άποψης «Λιοντάρια VS Χριστιανών σημειώσατε Χ». Ο κόσμος κάθεται και βλέπει έναν συνάνθρωπο του που πεινάει τώρα, αλλά αύριο μπορεί να βρεθεί με τα χιλιάρικα στην τσέπη. Η συνταγή είναι αναμφισβήτητα συνταγή επιτυχίας. Το παρακολούθησα για πρώτη φορά όταν μετά το τέλος των φετινών παραστάσεων πήγαμε λίγες ημέρες για ξεκούραση στην Αίγινα. Εκτοτε έχω κι εγώ κολλήσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved