Νομικού: «Μακάρι να μας αξιώσει και να καταφέρουμε να  δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια»
Showbiz

Νομικού: «Μακάρι να μας αξιώσει και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια»

Η Δούκισσα Νομικού έχει δηλώσει για το σύζυγό της: «Μακάρι να τον είχα γνωρίσει νωρίτερα, Μακάρι να τον ήξερα από πάντα. Θα ήθελα να έχουμε ζήσει κι άλλες στιγμές μαζί. Θέλω να ζήσουμε πολλές στιγμές μαζί». Πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος το άλλο τον μισό;

«Αν έχεις τα μάτια της καρδιάς σου ανοιχτά, δεν είναι τόσο δύσκολο. Ολοι μας έχουμε κάποιον που μας συμπληρώνει, που μας ολοκληρώνει, υπάρχει για όλους μια αγκαλιά που κουμπώνει τέλεια με τη δική μας. Εγώ είμαι τυχερή, τη βρήκα και την κράτησα».
Θέλει να γίνει μαμά; Είναι μέσα στα άμεσα σχέδια της;

«Αυτά δεν τα σχεδιάζουμε εμείς, αλλά ο Θεός. Μακάρι να μας αξιώσει και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια».

Το προσωπικό της blog στο queen.gr έχει μεγάλη επιτυχία. Πόσο δύσκολο –ή ωραίο- είναι να μοιράζεται την καθημερινότητα της με τον κόσμο;
«Δύσκολο δεν είναι καθόλου. Το μόνο που κάνω είναι να λέω την αλήθεια μου, να μοιράζομαι με τις φίλες μου το ημερολόγιο μου. Τώρα για το αν είναι ωραίο, τι να απαντήσω; Εμένα μου αρέσει και, όπως φαίνεται, αρέσει και στη μεγάλη πλέον διαδικτυακή μας παρέα», λέει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved