Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η καριέρα μου σημαδεύτηκε από την αρχή»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η καριέρα μου σημαδεύτηκε από την αρχή»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Love sorry». 

Ο ρόλος της Λίλυς την ακολουθούσε για αρκετά χρόνια.

Έκανες τα πρώτα τηλεοπτικά σου βήματα στο «love sorry». Πόσο σε έχει σημαδέψει η τηλεοπτική Λίλυ; Σε φωνάζουν ακόμα έτσι στον δρόμο;

«Η αρχή της καριέρας μου πραγματικά «σημαδεύτηκε» από την αρχή της! Η Λίλυ υπήρξε ορόσημο αλλά και ταμπέλα μου για χρόνια μετά. Τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στον κόσμο φάνταζα σαν ένα παράξενο πουλί, που το έσκασε από μια ήπειρο διαφορετική από τη δική μας! Παράξενη εμφάνιση γυναίκας, επαγγελματία αλλά και ανθρώπου. Μετά από χρόνια, έκανα «απαθησαυρισμό» όλων αυτών που άκουγα τόσα χρόνια και γελάω. Μικρή βέβαια έκλαιγα! Όλοι είχαν κάτι να πουν γι' αυτό το παράξενο, ξενέρωτο, αλλά αληθινό κορίτσι. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε περίτρανα με τα χρόνια ότι δεν είμαι ο ρόλος αυτός αλλά ούτε και κανένας άλλος από αυτούς που έπαιξα και που παίζω»

Πώς βλέπεις την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης; Ποια εκπομπή/σειρά παρακολουθείς και γιατί;

«Από τη γέννηση της ιδιωτικής τηλ¬όρασης έχουμε δει και καταπληκτικές σειρές με θαυμάσια μυθοπλασία, αλλά και μεγάλες αποτυχίες και αρπαχτές! Παρ' όλα αυτά, νομίζω ότι η τηλεόραση ωριμάζει κι αυτή με τον καιρό και την κρίση που μας βρήκε σε όλα το επίπεδα. Η ανάγκη για δουλειά και δημιουργία μας έκανε όλους πιο σοβαρούς στην προσπάθεια αλλά και στον άκοπο. Και ο σκοπός είναι η ισορροπημένη χρήση της από όλους μας: κοινό και συντελεστές»

Τι έχεις να πας για το φαινόμενο «Survivor»;

«Για εμένα το «Survivor» είναι το προϊόν της τηλεοπτικής σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν οι ειδικοί το πρόγραμμα τους. Αντίθετα, «το κακό παραμονεύει» όταν οι άλλοι σταθμοί ερμηνεύουν το ενδιαφέρον του κοινού ως «αυτά θέλει ο κόσμος» και αρχίζουν και ψάχνουν να βάλουν κι αυτοί ριάλιτι. Είναι μια λύση απελπισίας και οδηγεί στην καταρράκωση της εμπιστοσύνης του κοινού. Ο κόσμος,· λοιπόν,, αγάπησε και εκτίναξε σε τηλεθέαση το παιχνίδι αυτό, από την άλλη, όμως. οδηγήθηκε στα άκρα, βάζοντας ένα ριάλιτι στη θέση της αληθινής ζωής. Παθιάζεται, μισεί, λατρεύει, βρίζει, «κρεμάει» παίκτες κι άλλα τραγελαφικά. Όμως, τα ριάλιτι δεν είναι ζωή! Οπότε, κοινό και καναλάρχες: get a life» δήλωσε στις ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved