Ζέτα Μακρυπούλια: «Η υποκριτική είναι το μεράκι μου»
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: «Η υποκριτική είναι το μεράκι μου»

Μπορεί να ξεκίνησε ως ηθοποιός και να την κέρδισε η παρουσίαση, αλλά η υποκριτική παραμένει η μεγάλη αγάπη της Ζέτας Μακρυπούλια.  

«Πάντα μέσα μου προσδιορίζομαι ως ηθοποιός. Από τότε που τελείωσα το σχολείο αυτό ήταν το μεράκι μου. Δεν αποποιούμαι τον τίτλο της παρουσιάστριας, γιατί τώρα πια έχω κάνει πάρα πολλές εκπομπές. Αλλά για μένα πάντα η πρώτη σκέψη μου είναι αν θα μου έρθει ένα καλό σίριαλ, μια ταινία ή ένα θεατρικό και μετά έρχεται η παρουσίαση. Την παρουσίαση θα τη βολέψω στο πρόγραμμα του θεάτρου» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ χαρούμενη αυτό τον καιρό της αποχής. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Αντιλαμβάνομαι ότι μέρος της δουλειάς είναι και οι συνεντεύξεις, και η προβολή, αλλά επειδή στη δική μου περίπτωση πάντα στις συνεντεύξεις λίγο ξεφεύγουμε, έχω έρθει συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Με έχω δει πολλές φορές να μην είμαι ο εαυτός μου, έχω κάνει πολλές φορές τα χατίρια άλλων, έχω καταπιεστεί. Κάθισα λοιπόν και τα σκέφτηκα αυτή την περίοδο. Τα έβαλα κάτω και είπα ότι θέλω να βάλω μπροστά εμένα. Να είμαι χαρούμενη. Ο κόσμος δεν ξέρει ότι σε μια συνέντευξη, π.χ., μπορεί κάποιοι να βάλει μια ατάκα που δεν έχεις πει ,να αλλάξουν λίγο τα λόγια σου, να βάλει έναν τίτλο που θα πουλήσει. Αποφάσισα, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να προβάλλομαι διαρκώς. Θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου. Έτσι εκμεταλλεύτηκα και εγώ την αποχή μου και έμεινα εκτός. Όταν δεν έχω δουλειά να προβάλω, δεν έχω λόγο να δίνω συνεντεύξεις για να πω πώς θα περάσω τις διακοπές μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved