Κοκκίνου-Μπόγρης: Πού ετοιμάζονται να ζήσουν το πιο ερωτικό καλοκαίρι τους;
Showbiz

Κοκκίνου-Μπόγρης: Πού ετοιμάζονται να ζήσουν το πιο ερωτικό καλοκαίρι τους;

Η Ελλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης νιώθουν ότι το φετινό καλοκαίρι τούς... ανήκει, αφού ο χειµώνας που πέρασε τους βρήκε χωριστά, όπως συµβαίνει συνεχώς τα τελευταία δύο χρόνια µετά την απόφαση του διεθνούς µπασκετµπολίστα να αγωνίζεται στην Ισπανία µε την οµάδα της Τενερίφης.

Το καλοκαίρι, όµως, ήρθε για να τους ανταµείψει, αφού σε διάλειµµα από τις αθλητικές του υποχρεώσεις ο Μπόγρης βρίσκεται στην Ελλάδα και σχεδιάζει µε την αγαπηµένη του τις καλοκαιρινές διακοπές τους. «Η Έλλη και ο Γιώργος σχεδιάζουν από τώρα τις διακοπές τους. Θέλουν να περάσουν µαζί όσο περισσότερο χρόνο µπορούν. Σίγουρα θα επισκεφτούν αγαπηµένα τους ελληνικά νησιά και θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον χαµένο χρόνο που πέρασαν µακριά ο ένας από τον άλλον», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της όµορφης τραγουδίστριας και συµπληρώνει: «Έπειτα από έναν δύσκολο χειµώνα θέλουν να περάσουν στιγµές χαλάρωσης και ξεκούρασης µακριά από τα αδιάκριτα βλέµµατα».
Οι διακοπές, όµως, για την όµορφη τραγουδίστρια δεν θα σταµατήσουν εκεί, καθώς, όπως κάθε καλοκαίρι, η Έλλη θα επισκεφτεί το εξοχικό της στην Ερµιονίδα Πελοποννήσου µαζί µε τη µητέρα της, Μαίρη, αλλά και µε τη µεγάλη της αδυναµία, τον 9χρονο γιο της Αλέξανδρο, τον οποίο απέκτησε από τον γάµο της µε τον επιχειρηµατία Παναγιώτη Βασιλειάδη. Μάλιστα, η τραγουδίστρια θα περάσει εκεί και µερικές µέρες του καλοκαιριού µε αγαπηµένους της φίλους που ήδη έχει καλέσει, ενώ φέτος θα κάνει και το χατίρι στον Αλέξανδρο, ο οποίος ήθελε να προσκαλέσει δικούς του φίλους για να περάσει µαζί τους µέρος των διακοπών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved