Σαμπρίνα: «Είναι δυνατόν να μη με έχουν απατήσει;»
Showbiz

Σαμπρίνα: «Είναι δυνατόν να μη με έχουν απατήσει;»

Για το αν αυτή τη περίοδο είναι ερωτευμένη, αν την έχουν απατήσει αλλά και για το αν δίνει δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σαμπρίνα.

Είσαι ερωτευμένη;
«Οχι. Εδώ και πολύ μεγάλη περίοδο δεν είμαι. Δεν έχω ερωτευτεί κάποιον. Ισως όταν μεγαλώνεις ψάχνεις περισσότερο κάποια πράγματα. Δεν είμαι 20 χρόνων για να κοιτάω αν έχει γυμνασμένα μπράτσα ή ωραία μάτια»

Θα ανέβαινες πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας; «Δεν ξέρω, αλήθεια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Δεν το σχεδιάζω, αλλά μπορεί κιόλας να γίνει»

Ο ιδανικός άνδρας για σένα;
«Να έχει προσωπικότητα. Να στηρίζεται στα πόδια του και να είναι έξυπνος. Να του έχω εμπιστοσύνη και να τον θαυμάζω»

Σε έχουν απατήσει;
«Εννοείται. Είναι δυνατόν να μη με έχουν απατήσει; Τι να κάνω; Στενοχωρήθηκα, αλλά μου πέρασε μετά. Το έμαθα, βέβαια, τελευταία. Ο κερατάς ως συνήθως τελευταίος το μαθαίνει. Δεν το βρίσκω τραγικό, μπορεί να συμβεί»

Δίνεις μετά δεύτερη ευκαιρία;
«Δεν είναι περί ευκαιρίας του ανθρώπου, είναι αν αξίζει η σχέση μια δεύτερη ευκαιρία. Για να πεις ότι είσαι ξανά μαζί με έναν άνθρωπο μετά από κάτι τέτοιο, πρέπει πρώτα από όλα εσύ ο ίδιος να είσαι σίγουρος ότι θα το ξεχάσεις και δεν θα το αναφέρεις σε κάποιον μελλοντικό καυγά και μετά βλέπεις αν γενικά αξίζει», λέει η ίδια στην εφημερίδα Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved