Νίκος Καρβέλας – Χριστίνα Αναγνωστοπούλου: Και πάλι μαζί;
Showbiz

Νίκος Καρβέλας – Χριστίνα Αναγνωστοπούλου: Και πάλι μαζί;

Στην αρχή όλα ήταν πολύ δύσκολα και πολύ μπερδεμένα για το Νίκο Καρβέλα.

Ο χωρισμός του από την Αννίτα Πάνια τον αποσυντόνισε εντελώς και σε συναισθηματικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο. Εκείνη την πολύ δύσκολη περίοδο, δυο ήταν οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του και τον βοήθησαν να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Και οι δύο ήταν πρώην σύντροφοι του. Από τη μια η Άννα Βίσση και από την άλλη η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου.

Μετά τον χωρισμό του λοιπόν από την Αννίτα Πανιά, ο μουσικοσυνθέτης, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ήρθε ξανά κοντά με την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Στην αρχή η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του Νίκου ως φίλη και ως ο βασικός άνθρωπος με τον οποίο συζητούσε τα όσα συνέβαιναν και τα όσα αισθανόταν. Και μπορεί η Χριστίνα Αναγνωστόπουλου να υποστηρίζει ότι είναι μόνο φίλοι, όσοι τους βλέπουν κοντά όμως ξέρουν το αντίθετο.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, πληροφορίες από το περιβάλλον και των δύο, λένε ότι πλέον ο Νίκος Καρβέλας έχει φύγει από το σπίτι της Άννας Βίσση και μένει με τη Χριστίνα Αναγνωστόπουλου, κάτι που απλώς επιβεβαιώνει αυτό που ξέρουν οι πάντες, ότι έχει πλέον προχωρήσει στη ζωή του και έχει αφήσει πίσω του οριστικά την Αννίτα Πανιά και το γάμο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved