Survivor: Η έκπληξη του Τανιμανίδη στην μητέρα του - Κατέρρευσε όταν τον είδε μετά από έξι μήνες
Showbiz

Survivor: Η έκπληξη του Τανιμανίδη στην μητέρα του - Κατέρρευσε όταν τον είδε μετά από έξι μήνες

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε έκπληξη στους δικούς του ανθρώπους. Τα γυρίσματα του survivivor στον Άγιο Δομίνικο τελείωσαν και ο παρουσιαστής γύρισε και θέλησε να δει τους δικούς του.

Η μητέρα του γνώριζε πως θα δει τον γιο της την επόμενη εβδομάδα και πως σήμερα περίμενε έναν κούριερ. Ο Σάκης της έκανε έκπληξη με τη βοήθεια του αδερφού του και η μητέρα του κατέρρευσε μόλις τον είδε και όπως είπε τα δάκρυα χαράς είναι σίγουρα τα καλύτερα!

Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο με την έκπληξη στην μητέρα του και σχολίασε: «Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου!
Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη!
Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας!
#myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften»!






A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved