Γαμπρός ντύθηκε ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Showbiz

Γαμπρός ντύθηκε ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Παντρεύτηκε ο ανιψιός της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, γιος του Αντώνη, του μικρότερου αδερφού της ηθοποιού, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Κατερίνα Μπαλατσού, σε μια εντυπωσιακή τελετή με διάσημους καλεσμένους.

Ο γάμος του αντιδημάρχου Γλυφάδας και της συντρόφου του, δικηγόρου στο επάγγελμα, έγινε στις 8 το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, με κουμπάρους τον βουλευτή της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και την Κωνσταντίνα Κώνστα, η οποία εργάζεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Η νύφη, ανιψιά της πρώην υπουργού Κατερίνας Παπακώστα, κατέφθασε στην εκκλησία με μια κάμπριο μπορντό vintage Porsche σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Φορώντας ένα στράπλες νυφικό με μακρύ πέπλο και τα ξανθά μακριά μαλλιά της χτενισμένα σε ελαφριές μπούκλες, η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Ο γαμπρός, με μπλε κοστούμι συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και ίδιου χρώματος τριαντάφυλλο στο πέτο, υποδέχτηκε τη γυναίκα της ζωής του με χαμόγελο.

«Ηταν πραγματικά μια πολύ όμορφη ημέρα για τα παιδιά μας. Η γλυκιά μας Κατερίνα είναι μια σπουδαία κοπέλα και από την πρώτη ημέρα που τη γνωρίσαμε την αγκαλιάσαμε με πολλή αγάπη και θέρμη. Χαιρόμαστε πολύ με την ευτυχία του γιου μας και της συζύγου του» δήλωσε ο αδερφός της αείμνηστης Αλίκης.

Από το μυστήριο δεν έλειψαν και οι καλλιτέχνες! Ανάμεσά τους, η Μιμή Ντενίση, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Αννα Φόνσου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Λιζέττα Νικολάου, η Ελένη Ροδά, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Αντα Λιβιτσάνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved