Ποιανού η νύφη τρελαίνει reality της Αυστραλίας;
Showbiz

Ποιανού η νύφη τρελαίνει reality της Αυστραλίας;

Ποιανού η νύφη τρελαίνει το γνωστό reality της Αυστραλίας «The Real Housewives of Sydney»; Τον… κουνιάδο της τον ξέρουμε καλά εμείς εδώ στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την νύφη του Γιώργου Λεβέντη, την Αθηνά Χ. Λεβέντη, μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που συμμετέχει στο reality show «The Real Housewives of Sydney». Η έντονη προσωπικότητα, η ετυμολογία και ο τόνος της φωνής της, έχουν καταφέρει να κάνουν την Αθηνά από τις πιο χαρακτηριστικές τηλεπερσόνες αυτή τη στιγμή.

«Λίγο προτού ξεκινήσει το ριάλιτι πήρα τηλέφωνο τον αδερφό του άντρα μου, το Γιώργο Λεβέντη, έναν άνθρωπο με τεράστια πείρα καθώς ήταν γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 προτού μεταναστεύσει στο Λονδίνο και αναλάβει ακόμη υψηλότερες θέσεις στην καρδιά της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος. Από ότι με συμβούλευσε ο Γιώργος, εγώ έκανα το αντίθετο. Όχι επειδή δεν αποδέχομαι την άποψή του, αλλά γιατί δεν μου ταιριάζει το να μην είμαι ο εαυτούς μου. Αντιθέτως, ο Γιώργος είχε απόλυτο δίκιο σε ένα βασικό πράγμα, ότι σε ένα ριάλιτι τύπου “Real Housewives ” το κοινό είτε σε λατρεύει είτε σε μισεί. Μέση οδός δεν υπάρχει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Η Αθηνά Λεβέντη είναι ζωγράφος. Σπούδασε Ζωγραφική και Γλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ο σύζυγός της και η οικογένεια Λεβέντη διαθέτουν ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία του Σίδνεϊ. Έτσι, από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες που έχει πει η Αθηνά μέσα στο παιχνίδια είναι: «Σου γυρίζω την πλάτη. Μίλα στα διαμάντια μου».

Η ίδια παραδέχεται πως η παραγωγή ωθεί τα πράγματα στα άκρα για να επιτύχει ψηλή τηλεθέαση. «Μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα γυρίσματα πάνε βάσει σεναρίου προκειμένου να διαμορφώνονται τύποι γυναικών και ο κόσμος να ταυτίζεται ή να τσαντίζεται μαζί τους…. Το συνεργείο μας έλεγε “Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ αν δεν τσακωθείτε”. Εγώ είμαι φύσει και θέσει ευγενής, αλλά όταν με τσαντίσεις δεν έχω πρόβλημα να πω αυτό που σκέφτομαι. Εξ ου και προέκυψαν οι ατάκες μου που έγιναν δημοφιλή σλόγκαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved