Η απάντηση της Ντενίση στην Μαρινέλα για την παράσταση με τη ζωή του Καζαντζίδη
Showbiz

Η απάντηση της Ντενίση στην Μαρινέλα για την παράσταση με τη ζωή του Καζαντζίδη

Η Μιμή Ντενίση μιλά μέσω της «Espresso» για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί σχετικά με την πολυαναμενόμενη παράσταση για τον Στέλιο Καζαντζίδη, που βρίσκεται στα σκαριά.

«Ας δουν πρώτα το έργο και μετά ας αντιδράσουν» δήλωσε η κυρία του θεάτρου και διευκρίνισε πως η παράσταση δεν θα ασχοληθεί με την προσωπική ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη.

«Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με love stories, με καμία από τις κυρίες που συνδέθηκε ο Στέλιος Καζαντζίδης!» Αυτή είναι η απάντησή της στη Μαρινέλλα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχλήθηκε όταν έμαθε ότι θα «περνά» η προσωπική ιστορία της με τον Στέλιο στο θεατρικό, που πρόκειται να ανεβεί στα τέλη αυτής της χρονιάς ή στις αρχές του 2018 στο Θέατρον του Ιδρύματος Μείζονος Eλληνισμού.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια, η οποία υπογράφει τη σκηνοθεσία της παράστασης και έχει αναλάβει και τη θεατροποίηση του κειμένου, εξηγεί στην «Espresso» τι ακριβώς πρόκειται να δούμε: «Εμείς δεν κάνουμε ντοκιμαντέρ, αλλά μυθοπλασία, σύμφωνα με τις αφηγήσεις του ίδιου του Στέλιου. Το κείμενο της παράστασης είναι της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και βασίζεται στο βιβλίο “Απομεσήμερο με τον Στέλιο” που έγραψαν οι φίλοι του Πάνος Υφαντής και Νίκος Τζανιδάκης, ύστερα από δική του αφήγηση, με την έγκριση της Βάσως Καζαντζίδη» διευκρίνισε και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Επομένως, δεν καταλαβαίνω για ποιες αντιδράσεις μιλάτε, για τις οποίες μάλιστα ευθύνομαι εγώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved