Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Θέλουν να γίνουν άμεσα γονείς
Showbiz

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Θέλουν να γίνουν άμεσα γονείς

Την ωραιότερη στιγμή της ζωής της ετοιμάζεται να ζήσει η παρουσιάστρια του Alpha Ελένη Τσολάκη στο πλευρό του συντρόφου της Παύλου Πετρουλάκη, αφού οι δυο τους το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου θα ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και αγαπημένων τους ανθρώπων.

Οι προετοιμασίες για το μυστήριο δεν έχουν ολοκληρωθεί, όμως αυτό δεν είναι πηγή άγχους: «Δεν θέλουν να ασχοληθούν ολόκληρο το καλοκαίρι με τον γάμο τους έχουν και οι δυο ανάγκη από διακοπές», εξηγέίοτ ενός φίλος του ζευγαριού. Δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για την τελετή. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στους ανθρώπους που έχουν καθημερινή σχέση με το ζευγάρι.
Η επίσπευση της επισημοποίησης είναι ενδεικτική της επιθυμίας τους να δημιουργήσουν μια μεγάλη οικογένεια. Και οι δύο σκέφτονται σοβαρά το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο οπό την απόκτηση ενός παιδιού. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον. Η απόφαση να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Παύλου στην Πεντέλη ήταν η μεγάλη δοκιμασία, στην οποία η σχέση τους όχι μόνο άντεξε, αλλά κυριολεκτικά άνθησε: Όλα εξελίχθηκαν όμορφα, οδηγώντας αυτόν τον έρωτα στα σκαλιά της εκκλησίας. Και μπορεί να είναι μόλις ενάμιση χρόνο μαζί, γνωρίζουν όμως καλά ότι αυτό που έψαχναν σε όλη τη ζωή τους το έχουν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Παράλληλα με τιςευτυχείς εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, η Ελένη Τσολακη διανύει και μία από τις καλύτερες επαγγελματικά περιόδους της Μαζί με την επιτυχία του «Happy day», όπου συμμετέχει, απολαμβάνει και την αναγνώριση του καναλιού, αφού οι ιθύνοντεςτου Alpha εξετάζουν το ενδεχόμενο να της αναθέσουν ένα δικό της project από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved