Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Δεν βιάζονται να παντρευτούν!
Showbiz

Τάμτα-Πάρης Κασιδόκωστας: Δεν βιάζονται να παντρευτούν!

Ο γάμος μπορεί να περιμένει για τον Πάρη Κασιδόκωστα και την Τάμτα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν πως είναι θέμα χρόνου το ζευγάρι να ενώσει και επίσημα τη ζωή του.

Μάλιστα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια δηλώνει πως ένα τέτοιο σενάριο είναι πολύ μακριά από τα «θέλω» της αυτόν τον καιρό. «Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ανυπομονούν να φορέσουν νυφικό. Δεν είναι ο καημός μου να ντυθώ νύφη. Και το να κάνω οικογένεια δεν είναι στα σχέδια μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά δεν το έχω σκεφτεί, γιατί έχω ήδη ένα παιδί και σε αυτόν τον τομέα νιώθω πληρότητα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τάμτα, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις της. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πολλοί που επιμένουν ηωςτο ζευγάρι σχεδιάζει κάτω από άκρα μυστικότητα τον γάμο του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real το ζευγάρι στην παρούσα φάση αρκείται στο να κάνει test drive στη σχέση του, μένοντας πολλά βράδια της εβδομάδας κάτω από την ίδια στέγη, ώστε να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί.
Παρότι έχουν περάσει περίπου δυόμισι χρόνια από τη γνωριμία τους ο Πάρις και η Τάμτα αφήνουν τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους χωρίς να βιάζονται να δεσμευτούν περαιτέρω. Τους αρκεί που είναι μαζί και απολαμβάνουν τις προσωπικές τους στιγμές, ενώ το τελευταίο διάστημα εκείνη περνά τα περισσότερα βράδια της στο σπίτι του αγαπημένου της στα νότια προάστια, συνεχίζοντας να διατηρεί όμως το δικό της σπίτι στα βόρεια. Παρά το γεγονός δτι αυτόν τον καιρό ο Πάρις Κασιδόκωστας κάνει ανακαίνιση στους περισσότερους χώρους του σπιτιού του, το ζευγάρι έχει βρει εκεί τον δικό του προσωπικό χώρο γιανα ζει ανενόχλητο την ευτυχία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved