Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Γενικά είμαι λίγο… “μανιαμούνιας”»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Γενικά είμαι λίγο… “μανιαμούνιας”»

Τι εννοεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όταν... αυτοχαρακτηρίζεται “μανιαμούνιας” και τι αποκαλύπτει για την ερωτική του ζωή; Ο παρουσιαστής δεν διστάζει να εξομολογηθεί σε ποια ηλικία είχε την πρώτη του ολοκληρωμένη επαφή αλλά και πως “μεταμορφώνεται” όταν ερωτεύεται!

«Στα 17 μου έκανα sex για πρώτη φορά με την τότε κοπέλα μου. Είχα κερδίσει χρονιά και είχα μόλις τελειώσει το σχολείο. Βέβαια, είχαμε κάνει τις μπουρδελότσαρκές μας πιο πριν με την παρέα. Γενικά είμαι λίγο “μανιαμούνιας”» δηλώνει ο παρουσιαστής, και συνεχίζει: “Όταν ερωτεύομαι πέφτω με τα μούτρα”.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά και για την κολλητή του πεντάδα, όχι αυτή του «Όμορφου κόσμου» αλλά της παιδικής του ηλικίας: “Από παιδί έχω τους ίδιους πέντε κολλητούς φίλους. Έχουμε μεγαλώσει μαζί και περνάμε καλά, ακόμα και όταν δεν κάνουμε τίποτα, όταν αράζουμε σπίτι”.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε όμως και για τη Δούκισσα Νομίκου, λέγοντας: “Αντικειμενικά είναι η πιο ωραία Ελληνίδα. Αλλά, επειδή τη βλέπω κάθε μέρα, ίσως την έχω απομυθοποιήσει”.

Πηγή: Maxim

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved