Η Ελένη Δάρρα αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με τα φλερτ στο Survivor
Showbiz

Η Ελένη Δάρρα αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη με τα φλερτ στο Survivor

Η Ελένη Δάρρα σε συνέντευξή της μίλησε για το φλερτ στο survivor.

Έχει ακουστεί ότι υπήρξαν φλερτ μεταξύ κάποιων παικτών...

Αυτό είχε βγει από μία δική μου δήλωση. Κάποιοι είχαν αναπτύξει μια οικειότητα μεταξύ τους ξένη για τα δικά μου δεδομένα, και εκεί έγινε όλη η παρεξήγηση. Ήταν μια φιλική σχέση και τίποτα άλλο.

Δημιουργήθηκαν για σένα επαγγελματικές ευκαιρίες μετά το Survivor;

Έχω κάποιες προτάσεις και τηλεοπτικές , ωστόσο προσανατολίζομαι στο δικό μου αντικείμενο. Δεν αναλώνομαι στο να εμφανίζομαι ασκόπως σε εκπομπές και περιοδικά για λίγα χρήματα. Εξάλλου, αυτά είναι περαστικά και προσωρινά.

Τις τηλεοπτικές προτάσεις τις έχεις απορρίψει όλες;

Δεν τις έχω απορρίψει όλες. Έχω λάβει κάποιες σοβαρές, που θεωρώ ότι μου ταιριάζουν. Απλά, θα ήθελα, αν μπορέσω, να τις υλοποιήσω συνδυαστικά με τη δουλειά μου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει ήδη εκπομπή. Την έχεις δει, σου αρέσει;

Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ τηλεοπτικές εκπομπές. Εύχομαι να πάει καλά και υπόσχομαι με την πρώτη ευκαιρία να τον παρακολουθήσω για να διαμορφώσω τεκμηριωμένη άποψη.

Θα σε δούμε καλεσμένη στην παραλία του;

Αν με καλέσει ο οποιοσδήποτε πρώην συμπαίκτης μου, θα πάω με χαρά.

Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο ;

Έχω αναλάβει τη διεύθυνση ενός καλά οργανωμένου γυμναστηρίου στην Πάτρα και είμαι υπεύθυνη σε όλους τους τομείς. Γενικώς, είμαι σε ένα πόστο σοβαρής ευθύνης και θέλω να φανώ άξια των προσδοκιών των ανθρώπων που μου εμπιστεύτηκαν μια τόσο σοβαρή θέση.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved