Ο νικητής του Rising Star και τα… εξώδικα
Showbiz

Ο νικητής του Rising Star και τα… εξώδικα

Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Μήλον της Έριδος για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα στις δισκογραφικές εταιρείες αποτέλεσε ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο το πρώτο τραγούδι του Γιάννη με τίτλο «Εδώ που φτάσαμε» δεν κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά από το προσωπικό του κανάλι. Η αλήθεια είναι πως πίσω από την απόφαση του ίδιου και των συνεργατών του κρύβεται έντονο παρασκήνιο σύμφωνα με το περιοδικό Χάι.

Οι ψίθυροι στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια αναφέρουν πως παρότι ο Γιάννης είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Heaven δέχτηκε στενή πολιορκία από τον Γιώργο Αρσενάκο, προκειμένου να ενταχθεί στην Panik Records. Κάτι το οποίο προκάλεσε την έντονη οργή των διευθυντικών στελεχών της Heaven, οι οποίοι όταν πληροφορήθηκαν πως κινδυνεύουν να «χάσουν» το «πουλέν» τους, έστειλαν στην Ρanik και σε άλλες δισκογραφικές εταιρείες εξώδικο και ασφαλιστικά μέτρα.

Μέσα από αυτά κατέστησαν σαφές πως απαγορεύεται να ξεκινήσουν συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη, αν πρώτα δεν πληρώσουν την ποινική ρήτρα του «σπασίματος» του συμβολαίου του που ανέρχεται σε πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Συνειδητοποιώντας λοιπόν, πως έχει ξεσπάσει« πόλεμος», ο Γιάννης και η ομάδα του, αποφάσισαν να ρίξουν... άκυρο και στις δυο εταιρείες και να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους τραγούδι ως... ανεξάρτητοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved