Kylie Jenner: «Νομίζω ότι έχασα πολλά κομμάτια του εαυτού μου»
Showbiz

Kylie Jenner: «Νομίζω ότι έχασα πολλά κομμάτια του εαυτού μου»

Η Kylie Jenner τα έχει όλα. Φήμη, χρήματα, καριέρα και μια ζωή που θα ζήλευαν… πολλοί. Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα για εκείνη.

Πλέον έχει το δικό της ριάλιτι στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Ε!, το Life of Kylie και εκεί είπε μεταξύ άλλων: «Βλέπω την Κένταλ, την Μπέλα Χαντίντ και την Χέιλι Μπάλντουιν να ταξιδεύουν συνέχεια και απλώς να παρουσιάζουν τα ρούχα που φοράνε, είναι φτιαγμένες γι’ αυτό».

«Αισθάνομαι ότι αυτό το θέμα με τη φήμη θα τελειώσει πολύ νωρίτερα από όσο νομίζουμε. Δεν ξέρω για ποιον το κάνω. Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να κάνω αυτό που κάνει η Κένταλ και οι φίλες της. Αλλά δεν είμαι γι’ αυτό εγώ».

Μάλιστα η 19χρονη μιλώντας σε ψυχολόγο, απογοητευμένη από όλη αυτή τη διασημότητα είπε ότι «θέλω απλώς να τρέξω μακριά. Όταν μεγαλώνεις μπροστά από τις κάμερες οι άνθρωποι αισθάνονται ότι σε γνωρίζουν. Σίγουρα δεν επέλεξα αυτή τη ζωή, αλλά δεν πρόκειται να πω ότι δεν την στηρίζω».

«Δεν ξέρω πώς είναι να ζεις μια φυσιολογική ζωή, όπου οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν ποιος είσαι. Νομίζω ότι έχασα πολλά κομμάτια του εαυτού μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved