Η ζωή του Ντέμη Ρούσου το σανίδι
Showbiz

Η ζωή του Ντέμη Ρούσου το σανίδι

Η ζωή του παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσου γίνεται παράσταση.

Ο επί 25 χρόνια επιστήθιος φίλος του, Κώστας Αναγνωστάκος, αποφάσισε να μεταφέρει στο θέατρο τον πολυτάραχο βίο του καλλιτέχνη, με τον συγγραφέα Γιώργο Βασιλειάδη.

«Τιμώ τον κολλητό μου και σπουδαίο καλλιτέχνη, τον αδελφό μου, τον μέντορά μου, τον άνθρωπο που όσοι γνωρίσαμε τον λατρέψαμε για τον υπέροχο χαρακτήρα του, το τεράστιο ταλέντο, το χιούμορ και την απλότητά του. Μάλιστα, μετά την παρουσίαση στην Αθήνα, θα ακολουθήσει παγκόσμια περιοδεία του έργου» εξήγησε στην «Espresso» ο επιχειρηματίας και συνεχίζει: «Στην Αμερική, μέσω ατζέντηδων, που μου γνώρισε στο παρελθόν ο Ρούσσος, έχω “κλείσει” να παίξουν χολιγουντιανοί σταρ κι αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση».

Η παράσταση, θα έχει τίτλο «Ντέμης Ρούσσος Follow Me», στήνεται σιγά σιγά, προσεκτικά, με μια αυστηρή προσέγγιση γεγονότων και προσώπων, ενώ ο χαρακτήρας του κορυφαίου ερμηνευτή θα παρουσιάζεται στη σκηνή με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο. «Τρία χρόνια πριν πεθάνει, ο Ντέμης είχε δεχτεί πρόταση από τον παραγωγό Κρις Οικονομίδη να παίξει σε μια κινηματογραφική ταινία παρέα με τον Αντονι Χόπκινς και τον Αλ Πατσίνο. Όχι σαν τραγουδιστής, αλλά με ρόλο δικό του και άλλο όνομα. Είχε ενθουσιαστεί, ήθελε πολύ να ασχοληθεί με το θέαμα, δυστυχώς όμως τα γυρίσματα ακυρώθηκαν λίγο προτού αρχίσουν».

Για τον επιχειρηματία, ο οποίος είναι μέτοχος σε θεατρική εταιρία, αυτή η παράσταση αποτελεί όνειρο ζωής και, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. «Γι’ αυτό θα ήταν τιμή μου κάποιοι χορηγοί να συνέβαλλαν στην προσπάθειά μου, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να καταλήξει σε μια υπερπαραγωγή που θα γράψει ιστορία» εξήγησε.

Ο επιχειρηματίας υπήρξε από τότε μεγάλος θαυμαστής του και προθυμοποιήθηκε να γίνει ο οδηγός του. «Οι φίλοι μου έπαθαν σοκ. Παράτησα το μαγαζί για να γνωρίσω το ίνδαλμά μου από κοντά και κανείς δεν με καταλάβαινε τότε. Στην πρώτη βόλτα μας, λοιπόν, με κοίταξε έντονα και είπε: “Εσύ δεν είσαι οδηγός. Βρες μου έναν αληθινό κι εμείς ας γίνουμε καλοί φίλοι”. Τόσο έξυπνος ήταν. Στη συνέχεια γίναμε κολλητοί, αλλά ανταγωνιστικοί με τις γυναίκες! Ηταν άφταστος!» λέει στην «Espresso». Ηταν η εποχή που ο ερμηνευτής, ύστερα από ένα χαριτωμένο σκηνικό, του χάρισε το παρατσούκλι «υπουργός Παραλίας», το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα. «Γιόρταζα την ονομαστική μου γιορτή με την Ελένη Φιλίνη, στη Γαλάζια Ακτή, αλλά το πάρτι τράβηξε μέχρι αργά στην παραλία και οι μουσικές ενόχλησαν τους περιοίκους. Οταν κατέφθασε η Αμεση Δράση και μας έκανε παρατήρηση, ο Ντέμης μπήκε στη μέση και είπε με ύφος περισπούδαστο πως ο εορτάζων της βραδιάς είναι ένας υπουργός! Οι αστυνομικοί ψάρωσαν. “Ο υπουργός Παραλίας” φώναξε γελώντας κι από τότε κανείς πια δεν με φωνάζει “Κώστα”. Μόνο υπουργό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved