Ζώζα Μεταξά: «Όταν αρρώστησα το πρόβλημά μου ήταν η κόρη μου»
Showbiz

Ζώζα Μεταξά: «Όταν αρρώστησα το πρόβλημά μου ήταν η κόρη μου»

Η Ζώζα Μεταξά έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πρόβλημα της υγείας της. 

Η ηθοποιός μίλησε στο Λοιπόν για τις δύσκολες ώρες που πέρασε και αποκάλυψε ότι το μεγάλο της πρόβλημα ήταν η κόρη της και όχι η περιπέτεια με την υγεία της.

Ποιος ήταν εκείνος που στάθηκε δίπλα σου ή αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα σου;

«Κανένας, είμαι μοναχικός άνθρωπος, δεν έχω πολλές παρέες ούτε φιλίες. Σε προσωπικό επίπεδο έχουν βρεθεί άνθρωποι στη ζωή μου που με έχουν στηρίξει ψυχολογικά πάρα πολλές φορές. Αυτό έγινε από ανθρώπους που δεν το περίμενα και από κάποιους που περίμενα δεν το έχουν κάνει. Έχω εντυπωσιαστεί και από εκείνους που με βοήθησαν και δεν το περίμενα, όπως εντυπωσιάστηκα και από εκείνους που το περίμενα και δεν το έκαναν»

Ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να κλονιστεί η ψυχολογία σου και να χρειαστείς βοήθεια;

«Πολλές φορές στη ζωή μου συνέβη. Αν με ρωτάς για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα»

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες πέρα από σένα είχε αντίκτυπο και στην κόρη σου;

«Αυτό ήταν το θέμα, η κόρη μου, αυτό ήταν το πρόβλημα μου. Αυτή την εικόνα είχα μπροστά στα μάτια μου και ίσως να ήταν και ο λόγος που με έκανε να είμαι πιο δυνατή απ' ότι αν θα ήμουν μόνη μου. Μπορεί να είχα αφεθεί. Ήταν πολύ μικρή τότε η Κωνσταντίνα, πιτσιρίκα, στην εφηβεία, ήταν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της»

Τι άλλαξε μετά την περιπέτεια της υγείας σου;

«Δεν άλλαξαν πολλά, έβλεπα τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπω και τώρα. θέλω να ζω τη ζωή μου, πάντα έκανα αυτό που ήθελα, δεν έκανα πίσω σ' αυτό που ήθελε η ψυχή μου, έτσι συνεχίζω και τώρα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ένα διάστημα καταπίεσα τον εαυτό μου να γίνω «καθώς πρέπει», όπως θέλουν με δουν οι άλλοι, κι εκεί ξέσπασε ο οργανισμός μου, δεν το άντεξα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved