Αλέξανδρος Παρθένης: Οι βόλτες του στη Μύκονο με νέα συνοδό μετά το χωρισμό
Showbiz

Αλέξανδρος Παρθένης: Οι βόλτες του στη Μύκονο με νέα συνοδό μετά το χωρισμό

Γύρισε σελίδα στη ζωή του. Μετά το διαζύγιο του από την Κατερίνα Θάνου ο Αλέξανδρος Παρθένης τόλμησε ολικό restart.

Τον χειμώνα που μας πέρασε το πρώην μοντέλο εγκαταστάθηκε μόνιμα στα Τρίκαλα, έχοντας δίπλα του λίγους καλούς φίλους. Αν και πλέον έχει περιορίσει αισθητά τις δημόσιες εμφανίσεις του, μην θέλοντας να δώσει λαβή για σχόλια, πρόσφατα επέλεξε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών, στη Μύκονο. Αυτό ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση, ήταν ότι δεν ήταν μόνος του, αντίθετα είχε στο πλευρό του μια νέα και άκρως εντυπωσιακή γυναίκα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Χάι όσοι τους είδαν να κυκλοφορούν στα σοκάκια αναφέρουν πως η «χημεία» που υπάρχει ανάμεσα τους δεν κρυβόταν και πως ο ένας απολάμβανε και με το παραπάνω την παρέα του άλλου.

«Ο Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός με την κοπέλα και την πρόσεχε διαρκώς», αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό. Αν και δεν έδειξαν να ενοχλούνται από την παρουσία των φωτογράφων, όσοι ξέρουν τον Αλέξανδρο αναφέρουν πως όταν τα φλας τους στόχευσαν αισθάνθηκε αμήχανα. Παρότι πολλοί αναρωτήθηκαν αν η ξανθιά καλλονή είναι η νέα του σύντροφος, εκείνος δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Πηγή: Χάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved