Κακός χαμός με την Πάολα- Η συμμετοχή της στα Πρέσπεια , η επίθεση και η αγανάκτησή της
Showbiz

Κακός χαμός με την Πάολα- Η συμμετοχή της στα Πρέσπεια , η επίθεση και η αγανάκτησή της

Η συμμετοχή της Πάολα στα φετινά Πρέσπεια έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. 

Κάποιοι την υποστήριξαν, ενώ κάποιοι άλλη θέλησαν να την στήσουν στον τοίχο με διάφορα σχόλια στα social media όπως:

«Άντε με το καλό να δούμε το κορίτσι mezzo-soprano στη Λυρική»

«Ελπίζουμε να αναβιώσει η Εργατική Εστία, ώστε η κυρία Αχτσιόγλου να μοιραστεί εισιτήρια για το Πολιτιστικό Κέντρο Πάολα»

«Αν η Πάολα τραγουδήσει όχι δικά της αλλά Χατζιδάκι, Σαββόπουλο και στο τσακίρ κέφι, πει και κανένα του Μπρέγκοβιτς, τότε ναι, μας κάνει για τα Πρέσπεια» είναι μερικά από αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για την συμμετοχή της Πάολα σε μια διοργάνωση που έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια ονόματα όπως τον Μίκη Θεοδωράκη, την Μαρία Φαραντούρη, τον Διονύση Σαββόπουλο, την Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα που δεν έχουν σχέση με το λαϊκό τραγούδι.

Ωστόσο, παλιότερα, στα Πρέσπεια είχαν εμφανιστεί η Δέσποινα Βανδή κι ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Πάολα από την πλευρά της μπορεί να δέχτηκε να εμφανιστεί, αλλά γνώριζε πολύ καλά ότι θα ξεσπάσει θύελλα και φαίνεται από τις δηλώσεις της στο Πρώτο Θέμα:

«Για άλλη μια φορά οι «ειδήμονες της τέχνης» τοποθετήθηκαν λιθοβολώντας την αμαρτωλή αοιδό. Εμένα. Θα ήταν ωστόσο προτιμότερο να παρακολουθούν το πέταγμα των πουλιών από το να γίνονται δήμιοι κόβοντας τα φτερά τους. Η μουσική δεν είναι πολιτική, κύριοι, να τη χωρίσετε σε αριστερούς και δεξιούς. Σαφώς, η Μαρία Κάλλας και ο Μάνος Χατζηδάκις υπήρξαν ιερά τέρατα της μουσικής και αυτό το λέω με περίσσιο σεβασβμό. Ωστόσο, η μουσική δεν σταματάει στον ήχο και στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων. Για μένα δεν υπάρχουν υποδεέστεροι άνθρωποι, πόσο μάλλον καλλιτέχνες, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι σε κάποιο μέρος του κόσμου και μάλιστα με σεβάσμια πρόσωπα ανάμεσα τους σταύρωσαν κάποτε τον Χριστό. Επίσης, ένας τραγουδιστής θεωρείται ποιοτικός από τη στάση και το ήθος του κι ένα τραγούδι γίνεται μεγάλο όταν αγγίζει τις ψυχές των ανθρώπων. Δυστυχώς, όχι, στις μέρες μας αυτό που κάνει ένα τραγούδι ποιοτικό και μεγάλο είναι ένα διεφθαρμένο σύστημα. Ο μοναδικός και ειλικρινής λόγος που θα με οδηγήσει στα Πρέσπεια είναι ο ειλικρινής σεβασμός και αγάπη μου απέναντι στο πρόσωπο του φίλου πια Γιώργου Λιάνη, καθώς και η έντονη επιθυμία των ντόπιων να με δουν. Περιμένω να ζήσω ακόμη μια μεγάλη βραδιά με έντονα συναισθήματα και φεύγοντας από εκεί η ψυχή μου και οι ψυχές του κόσμου να είναι γεμάτες. Να κοιμηθούμε όλοι με ένα χαμόγελο. Όχι, δεν πληγώνουν πλέον όσοι με υποτιμούν. Οι μόνοι άνθρωποι που με πληγώνουν είναι οι δυστυχισμένοι, οι πεινασμένοι, οι ανήμποροι. Δε μασάω πλέον από κούφια πυρά. Ούτε εγώ, ούτε και οι θαυμαστές μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved