Showbiz

Ζωή Λάσκαρη: Το τελευταίο χειροκρότημα στην αγαπημένη ηθοποιό

Gossip-tv Team

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την Ζωή Λάσκαρη στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στην οδό Σκουφά. Η ταφή της αγαπημένης ηθοποιού θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η ηθοποιός πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη.
Η οικογένεια της ζήτησε αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ηθοποιού στο Facebook.
Οι κόρες της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η Μάρθα Κουτουμάνου, η αγαπημένη της εγγονή Ζένια Μπονάτσου και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος έφθασαν από νωρίς στην εκκλησία εμφανώς συντετριμμένοι. Η Μαρία Ελένη έφθασε στην εκκλησία με τον σύντροφό της, Μάκη Σούλη.

Η Μιμή Ντενίση, η Νικολέττα Καρρά, η Νεφέλη Ορφανού, η Νόνικα Γαληνέα, ο Αντώνης Λουδάρος με την Νεφέλη Ορφανού ήταν από τα άτομα που έφθασαν νωρίς στον ιερό ναό του Αγίου Διονύσου για να αποχαιρετήσουν την ηθοποιό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, o Ευάγγελος Βενιζέλος, η Φάνη Πάλη- Πετραλιά, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Παναγιώτης Κουρουπλής, ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον γιο του Νικόλαο, ο Σταύρος Θεοδωράκης,ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Όλγα Γεροβασίλη, η Βάνα Μπάρμπα, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Σταμάτης Φασουλής, η Σάσα Σταμάτη, η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Τάκης Χρυσικάκος, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Δάνης Κατρανίδης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Λόλα Νταϊφά, ο Μανούσος Μανουσάκης, η Βέρα Κρούσκα, ο Μάκης Τσέλιος,ο Γιώργος Ντάβλας,η Εριέττα Μουτούση, ο Μάνος Πίντζης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Γιάννης Βούρος, Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, Λουκία Παπαδάκη, Λουκία Πιστιόλα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Κώστας Καίσαρης ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στην Ζωίτσα.

Μετά την εξόδιο ακολουθία, η Ζωή Λάσκαρη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Α' νεκροταφείο Αθηνών. Το φέρετρο κρατούσε ο Γιώργος Μεσσάλας ενώ οι κόρες, ο σύζυγος της και η εγγονή της δεν έφυγαν στιγμή από κοντά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved