Τόνια Σωτηροπούλου: Το πρώτο καλοκαίρι της χωρίς τον Γεωργούλη
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Το πρώτο καλοκαίρι της χωρίς τον Γεωργούλη

Έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια, το φετινό καλοκαίρι βρήκε µόνη την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία απόλαυσε διακοπές µακριά από την αγκαλιά του πρώην, πλέον, συντρόφου της, Αλέξη Γεωργούλη.

Λίγους µήνες µετά την είδηση του χωρισµού τους, η γοητευτική Τόνια διανύει µια µεταβατική περίοδο της ζωής της και παρέα µε στενούς και αγαπηµένους της φίλους προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να κάνει ένα νέο ξεκίνηµα.
«Πλέον είναι πολύ καλά ψυχολογικά», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Τόνιας Σωτηροπούλου και συµπληρώνει για το «µοναχικό» καλοκαίρι της όµορφης ηθοποιού: «Ανυποµονούσε να έρθουν οι καλοκαιρινές της διακοπές. Είχε την ανάγκη να νιώσει τη φροντίδα και την αγάπη δικών της ανθρώπων και να περάσει όµορφες στιγµές µαζί τους».
«∆εν πιστεύω τόσο πολύ πλέον στους µεγάλους έρωτες», δήλωνε στις τηλεοπτικές κάµερες πριν από έναν χρόνο η Τόνια Σωτηροπούλου και ο χρόνος δυστυχώς τη δικαίωσε, αφού η σχέση της µε τον γοητευτικό ηθοποιό αποτελεί παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως το πρώην ζευγάρι είχε αποφασίσει από το ξεκίνηµα κιόλας του ειδυλλίου του να µην αποκαλύπτει την οποιαδήποτε λεπτοµέρεια. Μάλιστα, όσο και αν ερωτούνταν από δηµοσιογράφους, τόσο εκείνος όσο και εκείνη επέµεναν να µη λένε ούτε κουβέντα. Ούτε ποτέ µπήκαν στη διαδικασία να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν αυτόν τον έρωτα, που όµως ήταν κοινό µυστικό πως ήταν από την αρχή πολύ δυνατός και παθιασµένος. Αντιθέτως, οι δυο τους δήλωναν καλοί φίλοι που περνούν καλά όταν βγαίνουν µαζί έξω, δικαιολογώντας τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις τους. Η ηθοποιός ταξίδεψε και παρέµεινε για έναν ολόκληρο µήνα στον αγαπηµένο της προορισµό, που δεν είναι άλλος από το Νησί των Ανέµων. Εκεί, µαζί µε φίλους πέρασε ξέγνοιαστες ηµέρες µε την παρέα της και µάλιστα µοιράστηκε µε τους διαδικτυακούς της φίλους όµορφα στιγµιότυπα από τα παιχνίδια της στη θάλασσα µε την καλή της φίλη Ντορέττα Παπαδηµητρίου. Οι δυο τους έµοιαζαν να το απολαµβάνουν και να περνούν στιγµές χαλάρωσης, µακριά από τη ρουτίνα της καθηµερινότητάς τους.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός συνέχισε τις διακοπές της στην πανέµορφη Χαλκιδική. Εκεί συνάντησε αγαπηµένους της φίλους και απόλαυσε τον καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά στην καταπράσινη χερσόνησο της Κασσάνδρας. Μαζί της ήταν και πάλι η Ντορέττα Παπαδηµητρίου µε τους δύο γιους της, αλλά και η συγγραφέας Κατρίνα Τσάνταλη, ο πρώην σύζυγος της Πάολα, Φώτης Ζογκλοπίτης, ο make up artist Σπύρος Σαµοΐλης, η εντυπωσιακή ηθοποιός Ευγενία Σαµαρά µε τον αγαπηµένο της, τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ποιµενίδη, και ο επιχειρηµατίας και καλός φίλος της Τόνιας, Γιάννης Μυγδαλάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved