Πάνος Αργιανίδης: Τι απαντάει στους επικριτές του;
Showbiz

Πάνος Αργιανίδης: Τι απαντάει στους επικριτές του;

Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε για το survivor και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει μετά το ριάλιτι.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν ακουστεί αρνητικά σχόλια για σένα. Τα έχεις διαβάσει;

Φυσικά,-νομίζω ότι κάθε άνθρωπος στην πρώτη ανάγνωση μπορεί να νιώσεις στενοχώρια, ενόχληση ή μελαγχολία, αλλά, αν μπορέσεις να ξεπεράσεις αυτά, μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις από κάποιο αρνητικό σχόλιο.

Τι απαντάς στους επικριτές σου;

Δέχομαι την άποψη τους, γιατί βασίστηκαν σ' αυτό πού είδαν. Από την άλλη, θα τους συμβούλευα να μη φανατίζονται με Ης καρικατούρες που μπορεί να δημιουργεί η τηλεόραση.

Έχοντας δει όλα τα Survivor, είχες στρατηγική στο παιχνίδι;

Από την αρχή του παιχνιδιού, αν δεν έχεις στρατηγική, καλύτερα να μη συμμετέχεις. Στρατηγική δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό, κάτι πονηρό. Στρατηγική έχει ο καθένας στην καθημερινότητα του: για το πώς θα ντυθεί, πώς θα -μιλήσει, πώς θα λειτουργήσει στον χώρο του. Η στρατηγική είναι μέρος της ζωής μας, απλά πρέπει να προσαρμοστείς στους κανόνες του παιχνιδιού.

Ένιωσες ποτέ ότι έχεις αδικηθεί ή αδικήσει κάποιον συμπαίκτη σου;

Είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να είσαι ικανοποιημένος 100% από ανθρώπους που είναι κοντά σου. Εγώ είχα χαρά, γιατί συναναστράφηκα τρία υπέροχα παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Μάριο και τον Ορέστη, που μας έδεσε μια φίλια από την αρχή, η οποία εξελίσσεται με τον καιρό έξω από το παιχνίδι. Από κει και πέρα είναι λογικό να συμβιώνεις και με ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να μην έχεις τέλεια σχέση, ωστόσο ο ένας ήταν γαντζωμένος στον άλλο, γιατί είχα με τη ν ανάγκη για επιβίωση, άρα παραμερίζαμε τα προσωπικά μας για να συνυπάρξουμε.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved