Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Λυσιστράτης» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. 

«Οφείλεται στο ότι ο Γιάννης Μπεζός έχει κάνει, μια καθαρή και αληθινά εμπνευσμένη σκηνοθεσία στην αριστοφανική κωμωδία, χωρίς να την καπελώνει με συμβολισμούς και χωρίς να την αποδομεί, σε μια εποχή που βλέπουμε μόνο πειραγμένες παραστάσεις. Έγινε must το να παίρνουν ένα έργο και να του αλλάζουν τα φώτα για να φανούν και να θορυβήσουν. Και καλά να γίνεται αυτό με όραμα, αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές γίνεται για να γίνει, με αποτελέσματα απογοητευτικά. Ο Μπέζος φωτίζει το έργο, που είναι βαθιά πολιτικό, υπογραμμίζει τα σπουδαία μην μηνύματα του και τονίζει την ουσία του, έχοντας μια δυνατή ομάδα άξιων συνεργατών στο πλευρό του»

Συμπρωταγωνιστείς με τον Γιάννη Μπέζο, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Ναταλία Τσαλίκη. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τόσο ισχυρών μονάδων του θεάτρου;

«Κανένας ανταγωνισμός! Συνενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γιατί, όπως ξέρεις καλά, το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα. Μια ισχυρή μονάδα δεν μπορεί να κερδίσει, την όποια νίκη αν δεν πάρει τις σωστές πάσες αν δεν έχει γερούς συμπαίκτες. Είναι όλοι τους δουλευταράδες και δεν τους άφορο να ξεχωρίσουν, αλλά να πάρουμε μαζί το... πρωτάθλημα! Υπάρχει αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας, υπάρχει αλληλοσεβασμός. Έχουμε τρέξει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο και ξέρουμε καλά πως μετρά το «μαζί» εξήγησε στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved