Του βγήκε ο ώμος και συνέχισε την εκπομπή
Showbiz

Του βγήκε ο ώμος και συνέχισε την εκπομπή

Σκληρό καρύδι!

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο γνωστός παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο ίδιος μίλησε για ένα περιστατικό που κανείς δεν γνώριζε μέχρι και σήμερα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος αποκάλυψε: «Κατά τη διάρκεια εκπομπής στην πρωινή ζώνη του ΜΕGΑ μου βγήκε ο ώμος. Αφού μου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ζήτησα να συνεχίσω κανονικά την εκπομπή όπως και έγινε!», είπε ο ίδιος στο περιοδικό Τηλέραμα.

To gossip-tv.gr επικοινώνησε μαζί του και μας εξήγησε πότε και πώς ακριβώς του συνέβη. Ήταν την εποχή που βρισκόταν στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος» και συνέβη την ημέρα που έκαναν το γύρισμα ο εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού. Αφού ολοκλήρωσαν το γύρισμα, επέστρεψαν στο πλατό για την εκπομπή και λίγο μετά το τέλος της μαγειρικής, την ώρα που άπλωσε το χέρι του να πιάσει κάτι, του βγήκε ο ώμος. Ξάπλωσε κάτω με πόνους ωστόσο μετά από τις πρώτες βοήθειες συνέχισε κανονικά την εκπομπή.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής μίλησε για την αγάπη του για το τραγούδι αλλά και για το... φαγητό.

«Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω και στα 19 μου έγραψα κάποια τραγούδια αλλά... δεν θα τα δει ποτέ κανείς!», είπε ενώ αποκάλυψε την σπεσιαλιτέ του.

«Μου αρέσει το φαγητό ει δικά παρέα με φίλους, αλλά να παραγγέλνω εγώ για αυτούς. Μου αρέσει να μαγειρεύω, και σπεσιαλιτέ μου είναι τα αβγά μάτια με μανιτάρια, παρμεζάνα και λαδί τρούφας. Δεν τρώω κατά τη διάρκεια της δουλειάς, γιατί έχω διαπιστώσει ότι «πέφτει» η αποδοτικότητα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved