Showbiz

Μπέμπα Μπλανς: Η ζωή και η καριέρα της

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Κωνσταντοπούλου όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μπέμπα Μπλανς γεννήθηκε στην Αθήνα 21 Ιουνίου 1944.

Η Μπέμπα Μπλανς πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι το 1964, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Καλώς όρισες βρε Γιώργη».

Δυο χρόνια αργότερα, ερμήνευσε τα τραγούδια «Μιας πεντάρας νιάτα» και «Το καράβι» του ίδιου δημιουργού και αυτά τα τραγούδια την καθιέρωσαν ως τραγουδίστρια.

Η Μπέμπα Μπλανς υπήρξε μια πολύ ωραία γυναίκα και είχε πολλούς θαυμαστές. Μάλιστα, είχαν παίξει ξύλο για εκείνη.

«Είχα πάει να τραγουδήσω στο Ισραήλ και με ειδοποίησαν ότι πρέπει να φύγω από τη χώρα, γιατί δύο σημαίνοντα πρόσωπα τσακώνονταν μέχρι… θανάτου για μένα. Καμιά φορά αναρωτιέμαι: Σε μένα συνέβησαν όλα αυτά; Θυμάμαι που ένας επιχειρηματίας, πολύ γνωστής φίρμας ψωμιού, προκειμένου να μην πάω στη Μύκονο ένα Σαββατοκύριακο και να μείνω μαζί του, μου χάρισε ένα κρις κραφτ. Ηθελε να μου δώσει ή ένα διαμέρισμα ή ένα σκάφος, και εγώ προτίμησα το δεύτερο… Ποτέ όμως δεν διέλυσα σπίτια. Ποτέ δεν μπήκα ανάμεσα σε ζευγάρια. Οταν οι άντρες είναι ερωτευμένοι, κάνουν πολλά για να κατακτήσουν μια γυναίκα. Οταν όμως τους... περάσει ο έρωτας, βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Από μικρή -ίσως γιατί έχω κάποιες άσχημες μνήμες από τότε- θεωρούσα ότι υπήρχε ένας τοίχος ανάμεσα σε μένα και σε όλους τους άντρες της ζωής μου. Δεν τους μίσησα, αλλά δεν δέθηκα κιόλας μαζί τους συναισθηματικά» είχε πει σε συνέντευξή της το 2008 στην espresso.

Η Μπέμπα Μπλανς, μεταξύ άλλων κορυφαίων ονομάτων, είχε τραγουδήσει με τη Μαρινέλλα, τον Στράτο Διονυσίου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Είχε συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Γιώργος Μητσάκης, ο Γιάννης Καραμπεσίνης, ο Γιάννης Σπανός και, φυσικά με τον «λατρεμένο» της, όπως τον αποκαλεί, Γιώργο Ζαμπέτα.

Η θρυλική τραγουδίστρια έμενε σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη μαζί με τα σκυλιά της και την μοναδική της φίλη την Ρίτα.

Η Μπέμπα Μπλνας "έφυγε" από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδινε με την επάρατο νόσο.

Δείτε τα video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved